“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat idén is megrendezi hagyományos kerékpártúráját

Bükkszentmárton - Szeretettel várunk minden 14 éven felülit kerékpártúránkra, a Bükkbe július 12-től 17-ig!

Kétszáz gyermeknek szerezhettünk meglepetést támogatóink segítségével

Budapest – Gyermeknap alkalmából több mint kétszáz gyermeknek szerzett nem kis meglepetést a Baptista Szeretetszolgálat a Pizza King, a Márka üdítő és a Detki Keksz támogatásával. Köszönjük önkénteseinknek is a nagylelkű segítséget!

Nagy sikerrel vagyunk túl vitaverseny sorozatunk nemzeti döntőjén

Budapest - Magyarországon Dr. Áder János köztársasági elnök a védnöke annak a klímaváltozással foglalkozó vitaverseny sorozatnak, amelynek nemzeti döntőjére és díjátadó ünnepségére a Magyar Nemzeti Múzeumban, 2021. május 27-én került sor.

Együttműködési megállapodást kötött az Emmi és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, a dokumentumot csütörtökön ünnepélyes keretek közt írta alá Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, valamint Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke.

Másfél millió védőmaszkot vett át hasznosításra a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Tízmillió maszkot ajánlott fel a kínai Chi Fu Investment Fund Management Zrt. a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak. A Baptista Szeretetszolgálat a többi segélyszervezethez hasonlóan ebből 1,5 millió darab célba juttatását végzi el.

Kimondott szavakkal a szellemi frissesség érdekében, az idős emberekért

Pécs – A pandémia új kihívások elé állította a bentlakásos intézményekben dolgozókat, a terápiás munkatársakat, mentálhigiénés szakembereket. A foglalkoztatások nagy részét más módon kellett és kell megvalósítani, mint a járvány időszaka előtt.

Tizedik éve egyfolytában bajnok a baptista robotika csapata!

Törökszentmiklós, Kisújszállás - Az idei a 10. egymást követő év, amikor a Baptista Szeretetszolgálat csapata a robotika területén országos bajnoki címet szerez! Kiemelkedő tehetségeink az elmúlt évtizedben összesen 137 dobogós helyezést értek el világ és Európa-bajnokságokon, valamint országos robotika versenyeken.

Jókedvvel és tánccal a járvány idején

Ibrány - A Baptista Szeretetszolgálat ibrányi Eperkert Bölcsődéje is csatlakozott a kihíváshoz!

VITAVERSENY TÉMABEJELENTÉS - FELSŐOKTATÁS - 3. forduló

Bejelentjük a #ClimateOfChange vitaverseny felsőoktatási fordulójának második témáját.

Baptista oktatási intézmény csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz

Nyíradony - Együttműködési megállapodást kötött a Honvéd Kadét Programhoz történő csatlakozásról a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő nyíradonyi Kölcsey Ferenc Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a Magyar Honvédség 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred 3. Oláh Sándor Területvédelmi Zászlóaljával.

Lap tetejére