“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Cipősdoboz Akció 2017: elkezdődött a kampány!

A Baptista Szeretetszolgálat 14. alkalommal szervezi meg országos karácsonyi adománygyűjtő kampányát, a Cipősdoboz Akciót. A 2017. évi kampány december 1-én 11 órakor egy sajtótájékoztató keretében indult el a fővárosi Deák téren, a Cipősdoboz Várnál.

Tanulságok a sakk csúcsairól

Tarvísió - Eseménydús két héten vannak túl a Baptista Szeretetszolgálat által támogatott sakkozók, Terbe Julianna és Zsuzsanna, akik a női Junior Sakk Világbajnokságon vettek részt az olaszországi Tarvísióban.

A baptista sakkiskola újabb remek sikere: Demeter Dorina női Fide-mester lett!

A Baptista Szeretetszolgálat támogatásával induló ifjú tehetség, Demeter Dorina nemrégiben nemzetközi versenyén bombameglepetést okozott a „magyar rangadón”, amikor 12 évesen legyőzte több mint 400 élőponttal magasabban jegyzett nemzetközi mester ellenfelét, Almási Istvánt, s ezzel WFM minősítést szerzett.

A Rescue24 is részt vett az országos katasztrófavédelmi gyakorlaton

Mátraszentimre – A téli időszak veszélyeire való felkészülés jegyében tartottak országos gyakorlatot a Rescue24 speciális mentőcsapat tagjainak részvételével a katasztrófavédelem, a rendőrség, a közútkezelő és az erdészet szakemberei november 18-án.

Díjak és elismerések a 2017-es esztendőben

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2017. év elismeréseit november 16-án a Zeneakadémián adták át.

Baptist Twins Represent Hungary at World Junior Chess Championship

Julianna and Zsuzsanna Terbe, twins and both players of the Hungarian Baptist Aid, will represent Hungary at the FIDE World Junior Chess Championships held in Tarvisio, Italy from November 13rd to 27th

Baptista ikerlányok a sakkvilágbajnokságon

A Baptista Szeretetszolgálat két támogatott sakkozója képviselheti idén Magyarországot november 13 és 27 között a Junior Sakk Világbajnokság női mezőnyében.

November 12: a Szociális Munka Napja

Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének köszöntője.

Továbbra is egyedülállóak a baptista robotikások sikerei!

Szeged – A baptista robotikás csapatok minap megvédték magyar bajnoki címűket és ezzel nemzetközi és országos versenyeken elért dobogós helyezéseik száma 115-re emelkedett.

Nagy értékű adomány a Somló környékére

Devecser – A Dunántúl egyik leghátrányosabb helyzetű térségében osztott ki nagy értékű segélyt a Baptista Szeretetszolgálat.

Lap tetejére