“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Két új pályázati program nemzetközi partnerségben

Brüsszel – A Baptista Szeretetszolgálat olasz és spanyol partnerével két új pályázati program végrehajtásában vesz részt, a munka már elkezdődött.

Adományosztás országszerte

A Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatósága a karácsonyi ünnepek közeledtével már november hónapban nagy mennyiségű adományt juttatott el a rászorulókhoz.

Horváth Sándor és a Túlélés a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Budapest – Horváth Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat biztonsági csoportjának vezetője minap mutatta be Túlélés című könyvét, amely a segélyszervezet gondozásában jelent meg korábban. A szerző tizenkét kötetet adott át az intézménynek.

Az első betlehem Nagycserkeszben

Nagycserkesz - A Baptista Szeretetszolgálat közmunkásai betlehemet állítottak az evangélikus templom kertjében Dobóné Somogyi Eszter irányítása mellett. A faluban sosem állt még Betlehem. A település lakossága nagy örömmel fogadta ezt a kezdeményezést és őszinte örömüket és köszönetüket fejezték ki azért, hogy ezáltal is gazdagodott Nagycserkesz.

Télapó Expresszel a Magyar Vasúttörténeti Parkba

Budapest – A Baptista Integrációs Központ Családok Átmeneti Otthonaiban élő gyermekeket lepett meg különleges ajándékkal a segélyszervezet partnere, a Magyar Vasúttörténeti Park december 4-én, pénteken.

Toszeczky Renáta előadása az emberkereskedelemről

Kiskunfélegyháza – A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság szervezésében december 2-án rendezték meg az Emberkereskedelem, embercsempészet, modernkori rabszolgaság, csicskáztatás, illegális foglalkoztatás megjelenési formái című oktatás-konferenciát a helyi polgármesteri hivatal dísztermében. Toszeczky Renáta, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa fontos előadást tartott az eseményen.

Több száz cipősdoboz ajándék az Aegon Magyarországtól!

Budapest – A karácsonyi ünnep közeledtével az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. munkatársai idén is több száz csomagot küldenek rászoruló gyerekeknek a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióján keresztül. A korábbi években náluk nyolcszáz és ezer között volt az összegyűjtött cipősdoboz ajándékok száma. A lelkesedés töretlen.

Körkép: országszerte gyűlnek a cipősdoboz ajándékok

Budapest, Békéscsaba, Székesfehérvár, Szeged – Már gyűlnek az idei cipősdoboz ajándékok a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtőpontjain. Az akcióról az országos és a helyi sajtó is beszámolt, illetve több helyszínen visszatérően tudósít.

International Training for our Eastern Partners

Tbilisi – The professional workers of Hungarian Baptist Aid (HBAid) are participating in the accomplishment of an international project. Within that, they set up a training in the capital of Georgia for the leaders and workers of NGOs.

Nemzetközi tréning a keleti partnerekért

Tbiliszi – A Baptista Szeretetszolgálat szakemberei egy nemzetközi projekt megvalósításában vesznek részt, legutóbb a grúz fővárosban tartottak tréninget civil szervezetek irányítóinak, munkatársainak.

Lap tetejére