“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Karácsony tényleg elhozta a csodát!

Az utolsó 48 órának köszönhetően immár arról számolhatunk be, hogy 50.930 ajándékkal lephettük meg a gyermekeket.

Segítő munkatársat keres a Baptista Integrációs Központ

A főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye, a Baptista Integrációs Központ a XXI. kerület Déli u. 14. szám alatt található, 150 férőhelyes hajléktalanok átmeneti szállójára teljes állású segítőt keres.

Gyermekkönyvek határtalanul, szeretettel

Beregszász – Cipősdoboz könyvtár címszó alatt a Baptista Szeretetszolgálat egy Vujity Tvrtko által felajánlott könyvtárat adományozott a kárpátaljai iskolásoknak. Az egymillió forint értékű, több mint 800 könyvet Beregszászban, a Kossuth Lajos Líceumban adták át.

Gyűjtést indítunk a mozgáskorlátozott Bea lakhatásáért!

Köszöntjük önkénteseinket, köszönjük helytállásukat a múltban és a jelenben!

Ma, az önkéntesség nemzetközi napján, december 5-én a Baptista Szeretetszolgálat nevében is külön köszönjük azt, amit ők a közösségért, mindannyiunkért tettek és tesznek! Sugalljon bármit a fogyasztásra épülő társadalom, az önként, ellenszolgáltatás nélkül végzett munka, a másokért vállalt áldozat az egyik legnagyobb emberi érték, amit büszkén ünnepelhetünk a mai napon!

Herczegh Anita látogatott pákozdi logisztikai központunkba

Pákozd - Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke köszöntötte elsőként a résztvevőket azon az eseményen, amelyen Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége, a Regőczi Alapítvány kuratóriumának elnöke család- és gyermekjóléti szolgálatok képviselőivel egyeztetett a szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában.

Idén is megnyílt a Cipősdoboz Vár, megkezdődött a gyűjtés

Budapest - Idén 18. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált.

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

A vajdaságba is eljutott a segítség: maszkot és fertőtlenítőszert vittünk

Bácsalmás - Több ezer egészségügyi maszkot és nagy mennyiségű fertőtlenítőszert szállított november 19-én, pénteken a határmenti Bácsalmásra a Baptista Szeretetszolgálat, segítve a határon túli magyarság járvány elleni védekezését.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Lap tetejére