“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Egyre bővülő szolgáltatásokkal a hajléktalan léthelyzetben élőkért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat bővülő szolgáltatásokkal alkalmazkodik a hajléktalan-ellátás területén tapasztalható megváltozott körülményekhez, jogi helyzethez.

A Baptista Szeretetszolgálat meghívására Budapestre érkezik Chuck Norris

Budapest Aréna, 2018. november 24., szombat 18 óra: Az egykori legendás akcióhős, a híres színész, Chuck Norris Magyarországra érkezik feleségével, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán. Ezzel útjára indítja az országos akciót, mely során cipősdoboznyi ajándékokat gyűjtünk a rászoruló gyermekeknek.

Közel kétmillió forintot gyűjtöttünk össze Alföldi Melindának

Budapest – Jótékonysági koncertet szervezett a Baptista Szeretetszolgálat Alföldi Melinda javára, aki kezdeményezésünk nélkül nem tudta volna kifizetni lábprotézisét. A fergeteges koncerten fellépett Tóth Vera, Radics Gigi, Mező Misi, Emilió és Talán Attila.

Remek baptista szereplés a sakkolimpián

Batumi – Az elmúlt héten fejeződött be a 43. sakkolimpia a grúziai Batumiban. A sportág legrangosabb csapatversenye a kínaiak kettős győzelmével ért véget. A magyar csapatok közül a férfiak a 18. helyig jutottak, a női válogatott viszont a vártnál jóval előkelőbb ötödik helyen végzett. A női csapatban újoncként a Baptista Szeretetszolgálat kiemelt sakkozója, Terbe Julianna is asztalhoz ülhetett.

Jelöléseket vár a Jószolgálat-díj!

Budapest – November 30-ig várják a jelöléseket a Jószolgálat-díjra az elismerés honlapján (www.joszolgalatdij.hu). A zsűri tagja Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány kuratóriumának titkára, ügyvezető igazgató is.

Rollerpályát építettek maguknak a fogyatékkal élők

Vác – A Baptista Szeretetszolgálat Szorgos Kezek Háza nappali ellátó intézményében október 5-én, pénteken 14 órakor átadták azt a rollerpályát, amit jelentős részben fogyatékkal élő barátaink építettek.

Az új Hétköznapi Hős lesz a Cipősdoboz Gála háziasszonya

Kistárkány - Ismét kiosztották a Hétköznapok Hőse díjat, amelyet ezúttal, átlépve az országhatárt, Szlovákiában adtak át. A díjazott egy 19 éves felvidéki magyar gimnazista, Bálint Stefánia, akinek köszönhetően immár külhonban is lesz cipősdoboz gyűjtőpont.

Köszönet a támogatásért, amely a korábbiaknál is nagyobb mértékű!

Miután közzétették az idei 1 százalékos adófelajánlások adatait, a Baptista Szeretetszolgálat vezetői, munkatársai és önkéntesei hálás szívvel gondolnak azokra, akik bizalmukról biztosították az idén 22 éves segélyszervezetet. Szenczy Sándor elnök közleményben köszönte meg a támogatást.

Készenlétben van a baptista egészségügyi csoport az indonéziai földrengés miatt

Budapest - Készenlétben van a Baptista Szeretetszolgálat egészségügyi csoportja (két orvos, két ápoló és egy logisztikai munkatárs), hogy a helyi hatóságokkal és a helyi partnerekkel való egyeztetések után elinduljon az indonéziai földrengés helyszínére, miután pénteken 7,5-es erősségű földrengés rázta meg Celebesz szigetének középső részét.

Egy édesanya várja a segítséget, neves művészek lépnek fel az érdekében

Budapest – Jótékonysági estet szervezett a Baptista Szeretetszolgálat egy nehéz helyzetbe került édesanya érdekében, aki súlyos megpróbáltatások után kénytelen élni.

Lap tetejére