“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Sulipak(k)olj velünk!

Segítsük együtt a rászoruló gyerekek beiskolázását! Ezekben a kiszámíthatatlan időkben is van, ami biztos: a szükségben élő, bajba került családok számítanak ránk.

A Baptista Szeretetszolgálat idén is megrendezi hagyományos kerékpártúráját

Bükkszentmárton - Szeretettel várunk minden 14 éven felülit kerékpártúránkra, a Bükkbe július 12-től 17-ig!

Nagy sikerrel vagyunk túl vitaverseny sorozatunk nemzeti döntőjén

Budapest - Magyarországon Dr. Áder János köztársasági elnök a védnöke annak a klímaváltozással foglalkozó vitaverseny sorozatnak, amelynek nemzeti döntőjére és díjátadó ünnepségére a Magyar Nemzeti Múzeumban, 2021. május 27-én került sor.

Kezdődjön a #ClimateOfChange!

2021. április 22. a Föld napja. Ez nem egy naptári esemény: a Föld napja egy mozgalom! Ismerd meg kampányunkat!

Egy és egyetlen bolygó, amely mindenkié!

Budapest – A járvány miatt a világháló segítésével rendezik meg a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos (Nem)Találkozóját. Ez a NOPlanetB elnevezésű program egyik állomása.

Bajóti prevenciós programunk adományozással egészült ki

Bajót – A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programja egy ideig nélkülözni volt kénytelen a személyes találkozások élményét, ám a tavaly márciusban megkezdődött projekt rendezvényei ismét egymást követték az elmúlt időszakban. Ráadásul, az adományozóknak köszönhetően, az eseménysorozat új elemekkel egészült ki.

Kosárközösség webáruháza: egyik pályázati partnerünk sikeres programja

Nyíregyháza - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán jelentős összegű támogatást nyertek el honi civil szervezetek. A Nincs B-Terv! elnevezésű, az Európai Unió társfinanszírozásában megvalósuló pályázati projektben résztvevők egymás után bonyolítják le sikeres programjaikat.

Lap tetejére