“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Tóásó Előd: „Végre itthon vagyok, szabad ember vagyok!”

Budapest – Hazatért és a repülőtéren válaszolt az újságírók kérdéseire Tóásó Előd, aki hat és fél év után a sajtótájékoztatón találkozott először az édesapjával.

Nepálba indul a Baptista Szeretetszolgálat mentőegysége

Katmandu, Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 elnevezésű speciális mentőcsapata a helyi baptisták kérésére vasárnap délben a szombaton bekövetkezett földrengés helyszínére indul.

Tóásó Előd hazatér

Magyar idő szerint péntek délután a Baptista Szeretetszolgálat (a Külgazdasági és Külügyminisztérium technikai segítségével) kimenekítette a magyar Tóásó Elődöt és a horvát Mario Tadicot Boliviából.

Madárdal és tudáspróba Seregélyesen

Nagyszerű és nagyszabású vetélkedővé nőtte ki magát tizenöt esztendő alatt a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola által szervezett, Téli madaraink című természetismereti és feladatmegoldó verseny.

Meseszép eredmények a meseíró pályázaton

A Baptista Szeretetszolgálat törökszentmiklósi Kölcsey Ferenc Általános Iskolája idén hatodik alkalommal rendezte meg Meseszép, mesekép elnevezésű meseíró és meséket illusztráló pályázatát, amely 2015-ben először már az egész országból, sőt, határon túlról is várta az ifjú képzelet szülte alkotásokat. A díjátadó ünnepségre április 22-én, szerdán került sor az intézményben.

1355, a Baptista hívószám

A sakk hozta haza őket

Egy országos bajnoki cím margójára

Úgy élni, hogy bármi megtörténhet

Beszélgetés Kovács Gáborral, a Baptista Szeretetszolgálat biztonsági csoportjának munkatársával

Úgy élni, hogy bármi megtörténhet

Beszélgetés Kovács Gáborral, a Baptista Szeretetszolgálat biztonsági csoportjának munkatársával

Magyar Ifjúsági Robot Kupa: a nyírbogdányiak utazhatnak a vb.-re!

Újabb nagyszerű hír a robotikásokról: az úgynevezett „Rescue A Primary” kezdő kategóriában Poór Lili hibátlan futammal, száz százalékos teljesítménnyel minap magyar bajnok lett.

Lap tetejére