“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

500 éve a Kárpát-medencében! Nagyszerű, közös ünneplés az Arénában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. november 20., hétfő 09:38

 

Megtelt ünneplőkkel tegnap a Papp László Budapest Sportaréna, ahol a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat várta az emlékévhez méltó, nagyszabású közös együttlétre az érdeklődőket. A sok nagyszerű művész mellett velünk volt az Egyesült Államokból a The Afters és Will Graham evangélista is, akinek közös imádságra, hitük megvallására, megerősítésére hívó szavait Dr. Szilágyi Béla, a segélyszervezet elnöke tolmácsolta a színpadon. "A legjobb amit ma tehetünk, ha Jézus mellett döntünk!", mondta Will Graham az Arénában. Köszöntötte az ünneplőket Soltész Miklós államtitkár, az eseményt Papp János egyházelnök áldása zárta. A Baptista Szeretetszolgálat erre az alkalomra adta ki legújabb időszakos kiadványát, a Felebarátot, amelyből több ezer példányt osztottunk ki a nézők között. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A mentőcsapatot 3 millió forinttal támogatta Székesfehérvár önkormányzata

Székesfehérvár - Rendkívüli helyzetekben rendkívüli döntésekre és segítségre van szükség. Ennek jegyében Székesfehérvár önkormányzata 3 millió forintot ajánlott fel a törökországi földrengés áldozatainak mentésében résztvevő Rescue24 speciális mentőcsapat részére – még a természeti katasztrófát követő napokban.

Egy apró gesztus is nagy változást hozhat

Támogassa karácsonyi adománygyűjtő kampányunkat és tegyük együtt szebbé rászoruló családok ünnepét: vásároljon plüss mosómedvét* bármely Lidl áruházban!

Komoly elismerést kapott emberkereskedelem elleni küzdelmünk!

Budapest - Munkatársunk, Toszeczky Renáta november 24-én Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól átvehette az Emberi Méltóság Védelméért Díjat.

Lap tetejére