“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Értékes könyvadomány a Speak! Nyelviskolától

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat oktatási és szociális intézményei a fővárosi Speak! Nyelviskola lelkes tanárainak és tanulóinak jóvoltából – a tavalyi eredményességet jóval túlteljesítve – idén is nagy értékű idegen nyelvű könyvekkel gazdagodhattak.

Segítségnyújtás az ország egyik legszegényebb vidékén

Aranyosapáti – Szeptember 20-án adományokat osztott a Baptista Szeretetszolgálat csapata az ukrán határhoz közeli településen, ezzel az akcióval folytatva a legszegényebbek érdekében végzett munkát.

Támogatás a határon szolgáló rendőrök részére

Szeged – A Baptista Szeretetszolgálat a Tisztelet a Hősöknek program keretében újabb nagy értékű támogatást juttatott el a határon szolgálatot teljesítő rendőrökhöz.

Útjára indul a (L)átható Szeretet programja!

A Baptista Szeretetszolgálat idén is útjára indítja a Cipősdoboz Akció látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját. A kampány lehetőséget biztosít ahhoz, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek.

Vásáron mutatták be a jó szívvel készített díszeket

Gyömöre – A Baptista Szeretetszolgálat közel egy éve, 2016 októberében avatta fel az értelmi fogyatékosok nappali ellátóját, azóta egy időben 20 rászorultról gondoskodnak a Győr-Moson-Sopron megyei településen.

A baptista közfoglalkoztatás nemzetközi bemutatkozása

Budapest – Országos közfoglalkoztatási kiállítást és munkaerő-piaci nemzetközi konferenciát rendeztek a fővárosban, a részvételre felkérték a Baptista Szeretetszolgálat szakembereit is.

Keresztyén értékrend a mindennapokban

Velence – A Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskolában rendezték meg augusztus végén a baptista oktatási intézmények országos tanévnyitó ünnepségét. Az esemény egyik vendége volt Steiner József, a fenntartó Baptista Szeretetszolgálat missziói igazgatója is.

Tűz emésztette fel a múltat, de sikerült segíteni

Vácrátót – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai felhívást tettek közzé a közelmúltban, amellyel egy szerencsétlenül járt család sorsára hívták fel a figyelmet. A baptista közösség példás összefogása, az akció támogatói reményt és lehetőséget adtak Bajnóczkyéknak.

Építkezzünk együtt! Akció a Tábitha Gyermekhospice Házért

Törökbálint – Szeptember 13-án útjára indult az akció, amelynek célja a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház újjászületése. Egy új épület felépítéséhez járulhat hozzá az a nagylelkű támogató, aki téglákat vásárol a rövidesen kezdődő munkálatokhoz.

Ünnepi rendezvény a zene és az idősek világnapja alkalmából

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeretettel hívja és várja a zenét szerető szépkorúakat egy előadással egybekötött hangversenyre október 2-án, hétfőn 16 órakor a Nap utcai Baptista Imaházba.

Lap tetejére