“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Inspection of Migrant Transit Zones at the Serbian border

Subotica, Serbia – Workers of Hungarian Baptist Aid inspected the situation of the transit zones of the Southern borders of Hungary.

Helyzetfelmérés a déli határszélen és a Vajdaságban

Röszke, Szabadka – Az elmúlt napokban a déli határszél mindkét oldalán, a határátkelőknél kialakított tranzitzónák helyszínén bejárást és helyzetfelmérést végzett a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője.

Köszönet az Összhaderőnemi Parancsnokságtól

Székesfehérvár – Huszár János vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságának megbízott parancsnoka levélben köszönte meg azt a munkát, amit a Baptista Szeretetszolgálat a Tisztelet a Hősöknek programban végzett.

A keresztény motorosok is csatlakoztak a baptista csapat akciójához

Alsóőrs – Sikerrel képviselte humanitárius céljait a Baptista Szeretetszolgálat csapata az Open Road Fesztiválon, a Harley-Davidsonok megszállottjai és az igényes rockzene rajongói között. Külön öröm, hogy neves zenészek után a Magyar Keresztény Motorosok Közössége is a baptista jótékonysági kezdeményezés mellé állt.

Baptisták az esélyegyenlőségért

Hatvan – A város második esélyegyenlőségi napján mutatkozott be június 10-én, pénteken délután a Baptista Szeretetszolgálat.

A legszelídebb motorosok: megint volt Jótékonysági Kids Race

Alsóőrs – Június 10-én, pénteken délután a jövő motorosait képviselő seregélyesi óvodásoknak tapsolhattak a jellemzően zord ábrázatú férfiak és a bőrruhás lányok a Balaton-parti településen, ahol a Harley-Davidsonok megélénkülő robajának aláfestő zenéjében, a Baptista Szeretetszolgálattal együttműködve rendezték meg az idei Open Road Fest jótékonysági futamát, a Kids Race-t.

Jubileumi Vidám Gyereknap, a mosoly cirkusza

Budapest – Az idén 20 esztendős Baptista Szeretetszolgálat június 10-én, pénteken 10 órától „20 Éves Jubileumi Vidám Gyereknap” címmel szervezett programot árva és hátrányos helyzetű gyermekeknek a Fővárosi Nagycirkuszban.

A Baptista Szeretetszolgálat csapata az Open Road Fesztiválon

Alsóőrs – Motorozás, zene és jótékonyság. Június 8-tól 12-ig a Balaton-parti településen rendezik meg az idei Open Road Fest elnevezésű eseményt, amelynek második alkalommal partnere, résztvevője a Baptista Szeretetszolgálat csapata. Idén ismét lesz Jótékonysági Kids Race, az óvodások június 10-én, pénteken 17 órakor pattannak motorra.

Otthon a hajléktalanok világában

Budapest – „Ők is ugyanolyan értékesek, mint én” – hajléktalanokról, drogosokról ritkán halljuk ezt a kijelentést, amit Szeverényi Benjámin vall. Ő köztük, értük dolgozik nyolc éve a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront Szolgálatánál. Az apró, de jelentőségteljes örömök, visszaesések és megújuló bizalom jellemezte hajléktalanszállón jártunk.

Beiktatták a baptista egyház vezető tisztségviselőit

Budapest – A Magyarországi Baptista Egyház 2016. évi közgyűlése által választott vezető tisztségviselők ünnepélyes beiktatása június 5-én, az Újpesti Baptista Imaházban volt.

Lap tetejére