“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Drinks for Schools, Hospitals, Ambulances and Disaster Defenders

Budapest – BUSZESZ Food Industry Ltd. offered 51 pallets of beverages, worth of 1 million 7 hundred thousand HUF, to Hungarian Baptist Aid.

Életmentő készülék az iskolában

Nagyhalász – A Csuha Antal Baptista Általános Iskolában február 27-én, hétfőn 14 órakor ünnepélyes külsőségek mellett adták át azt a közel egymillió forint értékű defibrillátort, amit az intézmény nevelői, a tanulók szülei, környékbeli vállalkozók és a fenntartó Baptista Szeretetszolgálat segítségével sikerült megvásárolni.

Üdítők iskoláknak, kórháznak, mentőknek és a katasztrófavédelemnek

Budapest – A BUSZESZ Élelmiszeripari Zrt. 1 millió 700 forint értékben 51 raklapnyi üdítőt ajánlott fel minap a Baptista Szeretetszolgálatnak. Munkatársaink Baricz Dezső programigazgató koordinálásával az üdítőket többek között a Heim Pál Gyermekkórháznak, az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak, a Kispesti Roma Kisebbségi Önkormányzatnak, családsegítő és gyermekjóléti szolgálatoknak és oktatási intézményeknek továbbították.

Az államtitkár példaértékűnek nevezte az Utcafront elkötelezettségét

Budapest – Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkára levélben mondott köszönetet minap mindazért, amit a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálatának munkatársai a kiszolgáltatott léthelyzetben élő emberek érdekében tettek a rendkívüli hideg időszakában.

Ismét egy esély a világ legjobbjaival szemben

Budapest – Újabb győzelmeikkel a Baptista Szeretetszolgálat tegnap mindkét kategóriában megmérettetett robotika csapatai sorban 100. és 101. dobogós helyezésükkel megszerezték a jogot ahhoz, hogy hazánkat képviseljék a júliusban, Japánban sorra kerülő világbajnokságon.

International Conference On Volunteering

Brussels – Hungarian Baptist Aid continues its programs within the framework of EU Aid Volunteers initiative. One of its stages was the conference in Brussels in the beginning of February 2017, where Dávid GÁL, International Director of HBAid, participated and discussed the actual questions and opportunities for further charitable actions with more than a hundred humanitarian experts from all over the world.

Rangos nemzetközi tanácskozás az önkéntességről

Brüsszel – A Baptista Szeretetszolgálat a 2017-es évben is folytatja az EU Aid Volunteers Kezdeményezés keretében megkezdett programjait, amelyeknek egyik újabb állomásaként február első felében Gál Dávid, a segélyszervezet nemzetközi igazgatója részt vett egy brüsszeli konferencián, ahol két napon át aktuális kérdésekről, a továbblépés lehetőségeiről tárgyalt a világ legkülönbözőbb országaiból több mint száz, elsősorban humanitárius területen dolgozó szakember.

Újabb kulturális kirándulás lesz

Budapest – Folytatja „Kulturális kirándulás a fővárosban” elnevezésű, hátrányos helyzetű gyermekek érdekében szervezett programját a Baptista Szeretetszolgálat.

Példás összefogás Kommandóért, az erdélyi magyar jövőért

Székesfehérvár – Egyre több adományt gyűjtenek össze Fejér megyében a kommandói iskola részére, amelynek egy részét tűz pusztította el az év első napjaiban.

Közös fővárosi ételosztás Szenczy Sándorral

Budapest - Immár hagyomány, hogy közösen osztanak ételt a rászorultaknak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai. Ismét két egymást követő nap is jutott, illetve jut étel a szegényeknek.

Lap tetejére