“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Gyermeknap a Stefánia Palotában

A Baptista Szeretetszolgálat 2015. június 6-án szombaton 11-16-ig „Stefánia Juniális" címmel gyermeknapot szervez a Stefánia Palotában. A részvétel díjtalan.

A rosszat is jóra kell fordítani: levél a lelkipásztortól

Bene, Kárpátalja – A Baptista Szeretetszolgálat segítségét levélben köszönte meg minap Orbán Sándor, a Kárpátaljai Református Egyházkerület benei egyházközségének lelkipásztora.

Mobil népkonyha Somogyban

Az országban elsőként mobil népkonyha kezdte meg működését Belső-Somogyban. A térség 10 településén naponta 630 rászoruló kap ingyen meleg ételt a minisztérium, a katolikusok és a Baptista Szeretetszolgálat összefogásának köszönhetően.

Jót tenni: népkonyha a legjobban rászorulóknak

Bárdudvarnok - A Baptista Szeretetszolgálat és a katolikus Kaposvári Egyházmegye elindította a Jót (t)enni jó elnevezésű mobil ételosztó népkonyhai szolgálatot Somogy megye rászoruló falvaiban.

Megmozdult a világ teteje – Interjú a Nepálban járt mentőcsapat egyik tagjával

Katmandu, Budapest – Szabó Márk, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a Rescue 24 elnevezésű mentőcsapattal dolgozott nemrégiben Nepálban, a földrengés helyszínén.

Amerikai orvosokkal Kárpátaljára

Kárpátalja – A Baptista Szeretetszolgálat partnerségében amerikai orvosok dolgoznak az elkövetkező napokban több kárpátaljai településen is.

Újabb, 7,4-es erősségű földrengés rázta meg Nepált

Újabb, 7,4-es erősségű földrengés rázta meg Nepált, közel 100 ember életét követelve. A HUBA Rescue24 Nemzeközi mentőcsapat készenlétben áll.

Museo Mundial: programok kicsiknek és nagyoknak

Budapest – Ebben az esztendőben is tevékeny részese a Museo Mundial globális témákkal foglalkozó rendezvényeinek a Baptista Szeretetszolgálat csapata.

Európa-nap a közelmúlt tapasztalataival és a jövő elképzeléseivel

Budapest – Legutóbbi küldetésükről és hosszabb távú programjaikról beszéltek minap a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai az Európa-napon.

Adj esélyt a túlélésnek!

Felkészítő tréningen a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai

Lap tetejére