“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Mikrohitellel a szegénység ellen

"A világban egyre nagyobb a távolság a szegények és a gazdagok között. Ez igaz a különböző országokra, de igaz országokon belül is. Sokan élnek mérhetetlen nagy nyomorban. Nekik adhat új reményt a szegények bankja és a mikrohitelezés." -írta a Baptista Szeretetetszolgálat munkájáról a www.szeretlekmagyarorszag.hu internetes híroldal.

Modern grundmese Seregélyesen

Seregélyes - Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című történetét dolgozták át azok a fiatalok, akik a több hónapos szereplőválogatás után, a bemutatóhoz közeledve „gőzerővel” próbálnak a Seregélyesi Baptista Általános Iskolában.

Víz, napfény, motorok és jótékonyság

Alsóőrs – Magyarország legnagyobb motoros és zenei fesztiválján szervezett adománygyűjtő akciót a Baptista Szeretetszolgálat és az Open Road Fest.

Hőségriadó

A hőségriadóra való tekintettel ivóvizet oszt a fővárosban a Baptista Szeretetszolgálat.

Tisztelgés Kádár Sándor őrnagy előtt

A Baptista Szetetszolgálat tiszteleg a hősies tettet végrehajtó Kádár Sándor őrnagy előtt

Hánykolódó életek kikötője

A Baptista Integrációs Központ fontos és aktív tagja a menekülteket ellátók közösségének.

Két hétig naponta étkezés: újabb segély Kárpátaljára

Gát, Kárpátalja – Mintegy ezer kilogramm mennyiségű , tartós élelmiszereket tartalmazó segélyszállítmányt juttatott el június 4-én Kárpátaljára a Baptista Szeretetszolgálat.

A nyírbogdányi robotikások győzelemsorozata

Kecskemét - Június 6-án magyar és lengyel csapatok részvételével rendezték meg a Kecskemét Open Sumo és a II. Bottle Sumo elnevezésű robotversenyeket. Az eredményes szereplés feltétele a jó konstrukció, és annak hatékony programozása volt. A nyírbogdányiak ismét kitettek magukért.

Nyolc kamion indult útnak a kárpátaljaiakért, az ukrajnaiakért

Ukrajna, Kárpátalja – A Baptista Szeretetszolgálat is fontos és tevékeny résztvevője annak a példaértékű összefogásnak, amelynek nyomán június 2-án, kedden reggel nyolc kamion indult útnak Budapestről segélyszállítmánnyal Ukrajna, illetve Kárpátalja felé.

Második helyen a HUBA Rescue24!

Kouty nad Desnou, Csehország – Összetettben a nagyszerű második helyen végeztek a hagyományos nemzetközi mentők versenyén a Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 elnevezésű speciális mentőegységének tagjai.

Lap tetejére