“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Roma Bibliaiskola Balatonföldváron

Egyhetes lelkipásztor-képzést tart a Baptista Szeretetszolgálat Kárpátaljáról, Székelyhídról és Kelet-Magyarországról érkezett roma lelkipásztoroknak.

Pécsi baptista diákképviselők Strasbourgban

Csütörtökön az Európai Parlament plenáris üléstermében méri össze tudását a Baptista Szeretetszolgálat Széchenyi Iskolájának 24 fős, gimnazistákból álló csapata a többi tagország fiataljaival. A pécsiek az Euroscola nevű internetes kvízjátékon nyerték el a jogot, hogy januárban képviseljék hazánkat a versenyen.

A Baptista Szeretetszolgálat felkészült a téli időjárás miatti krízishelyzetekben történő segítségnyújtásra

A Baptista Szeretetszolgálat RESCUE 24 mentőcsapata egy gumilánctalpas Volvo speciális járművel és teljes technikai és szakmai kapacitásával készenlétben áll, hogy szükség esetén segítséget nyújtson a rászorulóknak.

Átadták a Hegymenet Klubot Hatvanban

Átadták a Baptista Szeretetszolgálat Hegymenet Klub Szenvedélybetegek és Fogyatékos Személyek Nappali Intézményét Hatvanban.

Dél-szudáni pillanatok

Naponta több tucat sebesültet lát el Dél-Szudánban a Baptista Szeretetszolgálat által kiküldött egészségügyi csoport két orvosa.

Ételosztás a Batthyány térnél

Január 17-én pénteken 16 órától és szombaton 14 órától ezer-ezer adag ételt oszt ki a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Máltai Szeretetszolgálat Bem rakparti központjának udvarán a HunGast adományának köszönhetően.

Hungary is first to send doctors to South Sudan

Hungary was first to send doctors and medicines to South Sudan, after the 2013 military conflicts in the African country. – said Peter Kveck, Cairo Ambassador this Tuesday to MTI (Hungarian News Agency).

Magyarország elsőként küld orvosokat Dél-Szudánba

Magyarországról elsőként érkeztek orvosok és gyógyszerek Dél-Szudánba, hogy az afrikai országban a közelmúltban történt fegyveres konfliktusok után segítsenek – mondta Kveck Péter kairói nagykövet kedden az MTI-nek.

A Baptista Szeretetszolgálat az emberkereskedelem ellen

2014. január 8-án egy szervezett bűnözői csoportot ítéltek el Angliában azzal a váddal, hogy több, mint 50 magyar lányt kivittek, majd bordélyházakban és hotelekben futtattak az Egyesült Királyság dél-keleti területén.

Hungarian Baptist Aid Against Human Trafficking

On January 8, 2014, in England an organized criminal group was sentenced with the accusation of bringing more than 50 Hungarian girls to the south-eastern parts of the UK and forcing them to live in borthels as prostitutes, hungarian baptist aid, baptista szeretetszolgálat, ngo, non governmental organization, aid organization, help, segítségnyújtás, segítség, hivatalos oldal, official website, hír, hírek, news, baptist, baptista

Lap tetejére