“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Komoly elismerést kapott emberkereskedelem elleni küzdelmünk!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. november 25., szombat 09:13

 

Munkatársunk, Toszeczky Renáta november 24-én Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól átvehette az Emberi Méltóság Védelméért Díjat, melyet a nők elleni erőszak megszűntetésének világnapjához kapcsolódóan adtak át. Az elismerést „Az esélyteremtés érdekében és az emberkereskedelem elleni küzdelem területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenység elismerése" kapcsán adományozta Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter.
„Ez a díj a Baptista Szeretetszolgálatemberkereskedelem elleni missziójának és a benne dolgozó valamennyi kollégának is szól!”, mondta Renáta a díj átvétele után.
Gratulálunk!
 
 
 
 
 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére