“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Idős gondozottaknak alakítottunk ki új férőhelyeket Pécsett

Pécs - Nagy mosollyal az arcukon fogadták a vendégeket az idős gondozottak a kedd délelőtti ünnepélyes megnyitó eseményen. A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ (OSZSK) Pécsi Gondozási Központjában alakítottak ki új férőhelyeket.

Élménygazdag táborok a barátság, a hit és az értékek jegyében

Székesfehérvár - Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával két nagyszerű helyszínen rendezett sikeres gyermektábort a 28 évvel ezelőtt Fejér vármegyében bejegyzett Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány a közel 100 éves múltra visszatekintő Székesfehérvári Baptista Gyülekezettel való együttműködésben.

Négyezer kisgyerek iskolakezdését segítette a Baptista Szeretetszolgálat

Ismét megszervezte a Sulipakk kampányt, azaz az iskolakezdési támogatást a rászoruló gyerekek részére a Baptista Szeretetszolgálat.

A bölcsesség, lelki gazdagság záloga az evangélium: megnyitottuk a tanévet!

Törökszentmiklós - A baptista iskolák országos tanévnyitójának szeptember 2-án, hétfőn a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája adott otthont.

Kétezerötszáz kisgyerek iskolakezdését segítenénk: kezdődik a kampány!

Idén is megszervezte a Sulipakk kampányt, azaz az iskolakezdési támogatást a rászoruló gyerekek részére a Baptista Szeretetszolgálat. A kampány augusztus 9-én, pénteken kezdődik és szeptember 6-ig tart.

A koronázó város támogatásával segíthettünk!

A Baptista Szeretetszolgálat számos munkatársa és harminckét önkéntese a székesfehérvári Önkéntes Napok keretében – 2023. december 18 és 22 között – a Reménység Háza Alapítvány helyiségében élelmiszercsomagokat készített, majd osztott ki rászoruló családok részére.

Szenvedélybetegek ellátásának érdekében adtunk át új telephelyet

Pásztó – Elkészült Kossuth utcai telephelyünk új ingatlana, ahol a jövőben három főállású munkatárs és önkéntesek segítségével mintegy ötven szenvedélybetegséggel küzdő rászoruló részére biztosítjuk majd a nappali ellátást.

Humanitárius képzés előadói voltak a Baptista Szeretetszolgálat vezetői

Lagos – A magyarországi Baptista Szeretetszolgálat vezető munkatársai – Dr. Szilágyi Béla elnök, Gál Dávid ügyvezető igazgató és Szabó Márk segélyakció koordinátor – július 5-től 7-ig a nigériai Lagosban, a texasi Baylor Egyetem szakembereivel együttműködve sikeres posztgraduális képzést hajtottak végre.

A Baptista Világszövetség tagjainak sorába választotta a magyarországi Baptista Szeretetszolgálatot

Lagos – A nigériai Lagosban tartott ülésén a Baptista Világszövetség Főtanácsa nemrégiben egyhangúlag tizenhárom új tagot hagyott jóvá, ezzel a szervezet teljes tagsága 134 országot képviselve 266-ra emelkedett. Az új tagszervezetek közül tíz afrikai, ám a tagsággal elismerték az idén 28 éves magyarországi Baptista Szeretetszolgálat tevékenységét is.

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Lap tetejére