“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Közös tréningen az emberkereskedelem elleni küzdelem résztvevői

Szarvas – Az emberkereskedelem és a kizsákmányolás áldozatai a sebezhetőség és az illegalitás között címmel rendezett sikeres konferenciát november 4-től 6-ig a Baptista Szeretetszolgálat.

Megkezdődött a berendezkedés Slavonski Brodban

Slavonski Brod – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és az amerikai keresztény önkéntesek november 5-én, csütörtökön regisztráltak az épülő slavonski brod-i menekülttáborban. Jelenlétük Opatovac után a horvát-bosnyák határvárosban is állandó és folyamatos lesz.

A siker fejben dől el – tehetségtámogatás és blogíró verseny

Budapest – A Kovács Pál Baptista Gimnáziumban november 12-én, csütörtökön szakmai napot tartanak és blogíró versenyt hirdetnek a tehetséggondozás jegyében.

Németországi tanulmányút hasznos tapasztalatokkal

München – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház elsősorban szociális területen dolgozó szakembereiből álló csoportja nemrégiben egy európai uniós projekt lehetőségeivel élve Németországban gyűjthetett hasznos tapasztalatokat az ottani ellátás módszereiről és módjairól.

Konferencia az emberkereskedelemről

Szarvas – Emberkereskedelem és kizsákmányolás áldozatai a sebezhetőség és az illegalitás között címmel rendeznek konferenciát november 4-től 6-ig a településen, a Liget Hotelben.

Misszió holland önkéntesekkel Kárpátalján

Kárpátalja – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai az elmúlt napokban hollandiai keresztény önkénteseket kísértek Kárpátalja részben romák lakta településeire, akik a magyart anyanyelvükként használják.

Kezdődik a téli krízisellátás

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai megkezdték a téli időszakra vonatkozó munkát a hajléktalanok ellátása érdekében. Hívja a 06-1-3384186-os telefonszámot!

Bejárás Slavonski Brodban

Slavonski Brod – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai horvát baptista kollégáik oldalán minap részt vettek a bosnyák–horvát határhoz közeli, horvátországi Slavonski Brod településen a migránsok számára felépített új regisztrációs tábor bejárásán.

A télre készülnek az Utcafront munkatársai

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront elnevezésű intézménye a téli krízisidőszakra készül, ezért munkatársai közleményt fogalmaztak meg a rászorultak érdekében.

Módszertani fejlesztés európai uniós forrásból a baptista szolgáltatóknál

Budapest – Egységesebb szakmai munka, korszerűbb, innovatív módszertani alapelvek és szorosabb együttműködés segíti a jövőben a baptista szociális szolgáltatók munkáját. A célokat európai uniós támogatásból sikerült megvalósítani.

Lap tetejére