“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Kincsek között a baptista iskola diákjai

Velence - A Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola három osztályának diákjai térítésmentesen élhettek az alkalommal és láthatták január 26-án, hétfőn a világhírű székesfehérvári Seuso-kiállítást.

Üzenet a hajósoknak Seregélyesről

Seregélyes – Lelkes iskolás csapat követi nyomon Fa Nándor és Conrad Colman útját, a fiatalok kérdéseket is feltettek az Atlanti-óceánon vitorlázó hajósoknak.

Esélyegyenlőségi programsorozat - Kulturális kirándulások Budapesten

A Baptista Szeretetszolgálat “Kulturális kirándulások Budapesten” elnevezésű esélyegyenlőségi programsorozata részeként január 23-25. között hátrányos helyzetű gyermekeket lát vendégül a fővárosban.

Kitüntetés a Magyar Kultúra Napján

A Magyar Kultúra Napján Marcali városa kitüntette Bartokos Tamást, a Szeretetszínház igazgatóját

A szeretet hatalma!

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai kedden este baráti közösségben, neves vendégek társaságában köszönték meg támogatóiknak azt, hogy a korábbi évekhez képest is sikerült bővíteniük azok számát, akik fontosnak tartják a segélyszervezet céjait. Hiszen talán soha korábban nem volt ennyi jószándék és segítő.

Menekült nap

A Baptista Szeretetszolgálat a menekültek befogadásának ügyét tekintve eltökélt a segítségnyújtásban. Budapesten, a nyolcvan fő befogadására képes, jelenleg hatvan fővel üzemelő Családok Átmeneti Otthonát fenntartó Intézményünk olyan menekült, és oltalmazott családok ellátásával foglalkozik, akik vagy háborús, vallási, vagy politikai okokból kényszerültek otthonuk elhagyására.

A Baptista Szeretetszolgálat és a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumának közös kiállítása

Interaktív formában, a milleneumi fejlesztési célok szem előtt tartásával, a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével megújult a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumának állandó kiállítása, valamint új bejáratot avattak a Királypincében pénteken.

Museo Mundial Projekt

Közösen oszt ételt a rászorulóknak pénteken és szombaton a Baptista Szeretetszolgálat, és a Máltai Szeretetszolgálat.

Ezer adag meleg ételt oszt ki rászorulónak a budapesti Batthyány téren a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat pénteken és szombaton.

Tsunami 10

Ten years ago a huge tsunami swept over the Indian-Ocean, which took the lives of nearly 230,000 people and made hundreds of thousands of people homeless. HBAid’s Rescue 24 special rescue team travelled to Sri Lanka immediately to help rescuing the victims.

Lap tetejére