“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Egy apró gesztus is nagy változást hozhat

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. november 27., hétfő 10:00

 

Támogassa karácsonyi adománygyűjtő kampányunkat és tegyük együtt szebbé rászoruló családok ünnepét: vásároljon plüss mosómedvét* bármely Lidl áruházban 2023. november 16. és 2023. december 10-e között és varázsoljuk együtt különlegessé a karácsonyt!

A Lidl Magyarország a kampány ideje alatt eladott minden plüss mosómedve árát teljes egészében jótékony célra ajánlja fel: a befolyt összegből a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével nehéz helyzetben élő családokat támogat.

Varázsoljunk együtt különleges pillanatokat egy apró gesztussal!

*Csak a Lidl plüss mosómedve figurája képezi a kampány részét.

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére