“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Felhívás Vitaversenyre!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. június 08., hétfő 12:59

 

Meghosszabbításra került a középiskolák és felsőoktatási intézmények részére a  jelentkezési határidő! 

Az év elején kezdetét vette egy 13 európai országot – közöttük hazánkat is – átfogó, az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt, amely a klímaváltozás különböző hatásaival és azok összefüggéseivel foglalkozik. A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány felhívja középfokú és főiskolai, egyetemi szintű oktatási intézmények vezetőinek, munkatársainak, valamint diákjainak, hallgatóinak figyelmét a projekt keretében megrendezésre kerülő hazai Vitaversenyre, amelyre várjuk a kihívást kedvelő intézmények jelentkezését.

 

A projektről és a Vitaversenyről részletek, illetve a jelentkezési lap a csatolt dokumentumok között található. Szeretnénk külön felhívni a figyelmet arra, hogy a hazai Vitaverseny győztes csapatai (egy középfokú oktatási intézmény és egy egyetemi vagy főiskolai oktatási intézmény) automatikusan továbbjut a Brüsszelben megrendezésre kerülő páneurópai döntőbe, sőt, a csapattagoknak lehetőségük nyílik egy további tanulmányi úton való részvételre is.

 

Amennyiben a felhívás felkeltette érdeklődésüket, kérjük, küldjék el a mellékletben található szándéknyilatkozatot 2020. december 31-igvita@baptistasegely.hu email címre!

   

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére