“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Fertőtlenítőszerekkel támogat az Unilever Magyarország Kft.

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 08., péntek 16:26

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat is átvette pénteken az adományként kapott fertőtlenítőszereket, amelyeket rövidesen célba juttat.

Az Unilever Magyarország Kft. 30 raklapnyi fertőtlenítőszert ajánlott fel a Szent László Kórháznak, illetve bentlakásos intézményeknek, az adományok pénteken indultak el Budapestről. Soltész Miklós államtitkár, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke közölte: nagyon fontos a vállalkozások, nagyvállalatok társadalmi felelősségvállalása, s ennek példája az Unilever Magyarország Kft. felajánlása. Az eseményen jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is. A Szent László Kórházban négy raklap fertőtlenítőszer maradt, a többit az NHKT tagjai – a Baptista Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, a Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Református Szeretetszolgálat – osztja szét az országban.

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére