“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 15., péntek 14:08

 

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanáccsal való együttműködésnek köszönhetően május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke közel nyolcvan doboz Béres Cseppet, hatszáz szájmaszkot és százhatvan palack fertőtlenítőszert adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére. Az adományozás része volt annak a programnak, amely a Segítünk Egymásnak akciócsoport közreműködésével azóta zajlik, hogy hazánkban a hat legnagyobb segélyszervezet összefogott a krízis következményeinek enyhítése érdekében.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére