“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Egy olyan vidéken osztottunk, ahol nemrég zártunk projektet

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 12., kedd 16:50

 

Bélapátfalva, Bekölce - A bükkszentmártoni járásban, Bélapátfalván és Bekölcén osztott tartós élelmiszereket tartalmazó segélyt, száztíz csomagot május 12-én a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány.

A segélyszervezet nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely nemrégiben Bükkszentmártonban valósult meg. A házban rászoruló nagycsaládok, többségükben nevelőszülői tevékenységet végző szülők és gyermekek kapnak elhelyezést. A Rákóczi utcában, a tizenkét főt fogadni képes ingatlanban el kellett bontani a korábbi épületrészeket, a fészerek maradványait, s ezek helyén épült fel a korszerű közösségi tér, a raktár és a vizes blokk.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére