“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

A szorgalmas Klímanócskák partnerünk programjában teszik a dolgukat

Hódmezővásárhely – A Baptista Szeretetszolgát „Nincs B Terv!” elnevezésű programjának irányítói minap meglátogatták az egyik pályázati partner, az Országos Klímareferens Hálózat eseményét.

HUNGARIAN BAPTIST AID’S EXPERTS PROVIDE PROFESSIONAL TRAINING IN EASTERN UKRAINE

The main objective of the International Visegrad Fund-sponsored project is to strengthen local communities in Ukraine, to transfer Visegrad Group countries’ experiences, as well as to strengthen the cooperation among nonprofits from all V4 countries (Slovakia, Czechia, Hungary, Poland) and Ukraine.

A Baptista Szeretetszolgálat szakemberei Kelet-Ukrajnában nyújtanak segítséget

A Visegrádi Alap által támogatott projekt fő célkitűzése a helyi közösségek erősítése Ukrajnában: a Visegrádi Csoport országai által szerzett tapasztalatok továbbadása, valamint az összes V4-ország (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Lengyelország) és Ukrajna nonprofit szervezetei közötti együttműködés erősítése.

Kell egy lehetőség, hogy segítsünk!

Kelet-Magyarország – A Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést szervez a legszegényebb településeken élő rászoruló családok megsegítéséért. Támogassa Ön is a Jelenlét Pontokat!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Civil-katonai kerekasztal találkozón a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezetője

Budapest – A Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ április 24-én, szerdán civil-katonai kerekasztal találkozót rendezett, amelynek meghívott előadója volt Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója is.

Srí Lanka: a Baptista Szeretetszolgálat támogatást nyújt

A Baptista Szeretetszolgálat felajánl 1 millió forintos támogatást, amit helyi partnerei segítségével mielőbb a helyszínre juttat, illetve megvizsgálja annak a lehetőségét, hogy amennyiben szükséges, intézményi ellátást nyújtson az áldozatul esett családok gyermekeinek. Ezzel egy időben gyűjtést indít a szüleiket elvesztő gyermekek javára. Kérjük, támogassa Srí Lankát a Baptista Szeretetszolgálattal együtt! Az UniCredit Bank 10918001-00000061-69770006 számlaszámára lehet utalni, „Srí Lanka húsvét” megjelöléssel.

Megjelent a Felebarát magazin legújabb, 2019. áprilisi száma

Budapest – Elkészült a Baptista Szeretetszolgálat időszakos kiadványa, a Felebarát magazin, amely a korábbi megjelenésekhez hasonlóan a segélyszervezet mindennapjait mutatja be a teljesség igénye nélkül.

Az Országgyűlés elnöke is köszönetet mondott a kulturális kirándulásokért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Baricz Dezső programigazgató irányítása mellett ötödik éve folytatja a „Kulturális kirándulás a fővárosban” elnevezésű programsorozatát. A munkát Kövér László, az Országgyűlés elnöke április 10-én keltezett levelében köszönte meg.

Mátészalkán is függőségeinkről beszéltünk a megelőzés érdekében

Mátészalka – A Momentán Társulattal és Zacher Gábor toxikológussal április 10-én, szerdán Kelet-Magyarországon érkezett újabb állomásához a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programja.

Lap tetejére