“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ózongenerátor adomány érkezett a Cipősdoboz Akció részére

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. november 24., kedd 12:20

 

Kecskemét –  A járványhelyzetre való tekintettel a Szinimpex Kft. idén ózongenerátorral segíti a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját. 


Egy ózongenerátort kapott a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója, aminek használata a kontaktmentes dobozgyűjtés mellett biztosítja majd a dobozok fertőtlenítését. Kovács Szinisa, a Szinimpex Kft. ügyvezető-tulajdonosa elmondta: úgy döntöttek, idén – a pandémiás helyzetre való tekintettel – egy ózongenerátor kölcsönadásával támogatják a karitatív kezdeményezést, majd hozzátette, nem először támogatják az akciót, mivel ez cégük szellemiségével is összhangban van és fontosnak tartják az adományozást, az adományozás szokásának megteremtését a magyar cégek körében.  Miért éppen a Cipősdoboz Akcióra esett a választásuk? Szívükhöz közel álló ez az adományozási kampány, annak célja és üzenete.   

Köszönjük a felajánlást ebben a kihívásokkal teli, nehéz időszakban!  

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére