“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Elismerések a Szociális Munka Napja alkalmából

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. november 12., csütörtök 12:45

 

Hagyományteremtő szándékkal tüntette ki az Év Szociális Munkása Díjjal munkatársai közül azokat, akik talán a legjobban megérdemelték ebben az esztendőben az elismerést a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ intézményvezetője, Dr. Heidl Beáta.    

 

 

Tisztelt Munkatársaink!

 

Az intézményeink életében most jött el a lehetőség arra, hogy megteremtsünk egy olyan hagyományt, amely remélhetően innentől kezdve sok-sok éven át ad lehetőséget a munkátok intézményi ünneplésére. Ez évtől kezdve, minden évben 12 főt jelölhetnek a vezetők az év szociális munkása díjra. A mai napon valamennyi telephely és a székhely részéről is 1-1 fő került kitüntetésre. 


A kitüntetett munkatársaink betűrend szerinti névsora: Berhédi Krisztina (Verőce, gondozó), Berkes Erika (Pécs, terápiás munkatárs), Dénesné Soós Ágota (Tapolca, gondozó), Dienes Lászlóné (Mátészalka, gondozó),  Kocsis Józsefné (Gyömöre, gondozó), Kovácsné Holop Orsolya (Esztergom, gondozó), Kovács Violetta (Sopron, adminisztrátor), Molnár Alexandra (Ajka, adminisztrátor), Molnár Györgyné (Budapest, gondozó), Molnár Klára (Szombathely, gondozó), Palotai Judit (Tatabánya, gondozó), Vágenhoffer Zsuzsanna (Budapest, gazdasági vezető). 

Köszönöm kedves vezető társaim, hogy segítettetek megszervezni a mai napot! Mindenki nagy meglepetéssel értesült a díjazásáról és azt jelezték felém, hogy semmi különöset nem tesznek, csak teszik a dolgukat.

Szeretnék erre --Teréz anya gondolatát kölcsönkérve – válaszolni: „Ebben az életben nem tehetünk nagy dolgokat, csak kis dolgokat tehetünk nagy szeretettel.”  Köszönöm még egyszer Minden Kitüntetett odaadó munkáját!

Ezúton szeretném továbbá Mindannyiótok felé őszinte megbecsülésemet kifejezni azért, hogy ki-ki a saját munkakörében, nap, mint nap azon fáradozik, hogy a rászorulóknak – legyen az gyermek, felnőtt, időskorú, fogyatékos, szenvedélybeteg, pszichiátriai beteg, hajléktalan – az emberi méltóságot tiszteletben tartva adjátok meg a tőletek telhető segítséget. 

Vigyázzatok Magatokra, egymásra és a Rátok bízottakra továbbra is!

Szeretettel és megbecsüléssel!

 

Dr. Heidl Beáta

Intézményvezető

 

Lap tetejére