“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A dm ismét a beteg gyermekek érdekében ajánlotta fel anyagi támogatását

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. november 19., csütörtök 13:32

 

Günter Bauer, a dm társalapítója 2020. október 4-én, 76 éves korában elhunyt. Személyisége, valamint vezetői szerepe tette azzá a vállalatot, amely ma dm-ként ismert. Günter Bauer családjának kérésére a dm nemzetközi drogérialánc leányvállalatai koszorúk és virágok helyett adománnyal emlékeztek meg a vállalat alapítójáról. A magyarországi dm a Baptista Szeretetszolgálat törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Házát támogatta ez alkalomból egymillió forintos adománnyal. Az intézménnyel két éve került a dm közelebbi kapcsolatba, akkor egy jótékonysági focitorna 5 millió forintos bevételét ajánlotta fel a beteg gyermekek gyógyulása érdekében.

 

Günter Bauer

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére