“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Cipősdoboz ajándékok a Magyar Nemzeti Múzeumban is

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. december 18., péntek 17:19

 

A Baptista Szeretetszolgálat a Magyar Nemzeti Múzeummal való hagyományosan jó együttműködés jegyében december 18-án, pénteken 11 órakor az intézmény első emeleti Dísztermében közel kétszáz darab cipősdoboz ajándékot adott át rászorult gyermekek részére. Az ünnepségen a Marcipán Trió interaktív műsorral kedveskedett, a résztvevőket Steiner József, a Baptista Szeretetszolgálat missziós igazgatója köszöntötte. A rendezvényre elhozták cipősdoboz ajándékaikat a Trans-o-flex Hungary Kft. képviselői is. Szerdán Tiszaszalkán és Debrecenben, csütörtökön Budapesten volt ajándékátadó ünnepség, a Látható Szeretet Program részeként is.   

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére