“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Bosch munkatársai szépítették a készülő új Családok Átmeneti Otthonát

Budapest – A Bosch cég munkatársainak önzetlen felajánlása nyomán szépülhetett a rövidesen elkészülő Családok Átmeneti Otthona a főváros 15. kerületében.

Áder János köztársasági elnök is érdeklődött programunk felől

Gödöllő - Áder János köztársasági elnök díszvendége volt minap annak a nívós és nagyszabású rendezvénynek, amely a Baptista Szeretetszolgálat, illetve partnereinek részvételével valósulhatott meg Gödöllőn.

Vidám Gyermeknap a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat ebben az esztendőben is megszervezte Vidám Gyermeknap elnevezésű hagyományos gyermeknapi rendezvényét, amelynek során a segélyszervezet mintegy 1300 gyermeket látott vendégül kísérőikkel a Fővárosi Nagycirkuszban.

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

West-Ukraine: Hbaid’s Experience Made Public To Help Young People Get On The Right Track

Velyka Dobron (‘Nagydobrony’) – Hungarian Baptist Aid launched a new program entitled “For increasing the working potential of West Ukrainian civil society organizations among young people”, which involves visits organized at schools and training programs implemented in the Subcarpathian (Transcarpathian) region of the Ukraine. As a participant in a grant program funded by the International Visegrad Fund, Baptist Aid is partnering with charity organization LifeAid and with Slovak, Polish and Ukrainian civil society organizations.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Nagyszerű pályázati lehetőség a fenntartható fejlődés témakörében!

Budapest - Megjelent új felhívásunk a Nincs B-Terv elnevezésű pályázatunk keretében! Várjuk a fenntartható fejlődés témakörében a kis léptékű pályázatok beérkezését. Benyújtási határidő: június 14.

A szorgalmas Klímanócskák partnerünk programjában teszik a dolgukat

Hódmezővásárhely – A Baptista Szeretetszolgát „Nincs B Terv!” elnevezésű programjának irányítói minap meglátogatták az egyik pályázati partner, az Országos Klímareferens Hálózat eseményét.

HUNGARIAN BAPTIST AID’S EXPERTS PROVIDE PROFESSIONAL TRAINING IN EASTERN UKRAINE

The main objective of the International Visegrad Fund-sponsored project is to strengthen local communities in Ukraine, to transfer Visegrad Group countries’ experiences, as well as to strengthen the cooperation among nonprofits from all V4 countries (Slovakia, Czechia, Hungary, Poland) and Ukraine.

Lap tetejére