“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Aloha, Vaiana!

Sárosd – A Csendes-óceán szigetvilága számos csodát rejt, egyedülálló szépségének nincs párja a világon. A Baptista Szeretetszolgálat közvetítésével és a Cinema City pályázatával egy másodikos osztálynak egészen egyedülálló módon sikerült betekintést nyernie e szemkápráztató világba.

Az Utcafront várja az adományokat!

Budapest – Bár az utóbbi napokban enyhült az idő, nem szabad megfeledkezni arról, hogy télen a hajléktalanok sokkal inkább ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, mint máskor. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai arra hívják fel a figyelmet, hogy szükség lenne pokrócokra, kabátokra, hálózsákokra, téli cipőkre, zoknikra, kesztyűkre, nadrágokra és pulóverekre. A felajánlások ügyében Kalló Zoltánné várja az értesítéseket az utcafront@baptistasegely.hu címen, vagy a 06-1-2609855-ös telefonszámon.

Idén is sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció: 41 ezer ajándék a rászorultaknak

Budapest – Mintegy 41 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2016-os évben a jótékonysági programot tizenhárom éve életre hívó Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre töretlenül népszerű Cipősdoboz Akció központi bázisa idén is a budapesti Deák téren található Cipősdoboz Vár volt. A kampány idén újabb gyűjtőpontokkal bővült, és már második évben volt elérhető a csomagkövetés, vagyis a felajánlók egy része nyomon követhette, melyik településre kerül az általa elkészített ajándék.

Karácsonyi hangulat a menekültek között

Budapest – Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezték hagyományos ünnepi vacsorájukat a Baptista Integrációs Központ Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthonainak dolgozói és lakói.

Cipősdoboz Gála: ünnep a gyerekekkel és Szandival

Budapest – Negyvenezernél is több cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2016-os évben a jótékonysági programot tizenhárom éve életre hívó Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció központi bázisa idén is a budapesti Deák téren található Cipősdoboz Vár volt. A kampány idén újabb gyűjtőpontokkal bővült, és már második évben lett elérhető a csomagkövetés, vagyis a felajánlók egy része nyomon követhette, melyik településre kerül az általa elkészített ajándék.

Elnöki üdvözlet karácsony alkalmából

Csupán néhány nap, és eljönnek az ünnepi pillanatok. Érkezésük nem sokakat lephet meg, hiszen az advent a várakozás, a felkészülés jegyében telik. Beszerezzük a fenyőfát, előszedjük a díszeket, megtervezzük az ünnepi menüt, titokban hazacsempésszük ajándékainkat – készítjük a szívünket, ünneplőbe öltözünk, aztán meglátogatjuk szeretteinket. Mert tudjuk, az ünnep idén is beköszönt majd...

Tisztelet a Hősöknek az Árvák karácsonyán

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek programjának ajándékaként Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus lépett fel a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban megrendezett Árvák karácsonya elnevezésű rendezvényen. Ezzel a felajánlással tisztelgett a program azon katonák emléke előtt, akik már nem lehetnek közöttünk.

Cipősdoboz ünnepség a Beregháton

Tiszaszalka – Kedves ünnepség színhelye volt a település általános iskolája, ahol több száz gyermeknek szereztek örömet a Baptista Szeretetszolgálat akciója nyomán többségükben fővárosi adományozók.

Vujity Tvrtko árverésre bocsátja Pulitzer-emlékdíját a Tábitha ház részére

A Pulitzer-emlékdíj árverezéséből befolyó teljes összeget a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház kapja. Ez az intézmény foglalkozik azokkal a beteg gyermekekkel, akiknek az orvostudomány mai állása szerint olyan betegségük van, amely az élet elvesztéséhez vezet. A Tábitha a legmagasabb szintű ellátást biztosítja a nehéz helyzetben lévő kicsiknek, fiatal felnőtteknek és családjaiknak.

Örömteli Mikulásnap a cirkuszban

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat december 6-án, kedden 11 és 15 órakor a világhírű Eötvös Cirkusz jóvoltából két előadást szervezett a gyermekeknek, illetve a családoknak a Pólus Centernél.Közel háromezer megajándékozott fiatal szórakozhatott remekül azon a napon.

Lap tetejére