“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Támogatás a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program számára

Budapest – A napokban érkezett egy különös, de példaértékű támogatói megkeresés a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program részére.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Autós jótékonysági felvonulás a szegénység világnapja alkalmából

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat a szegénység világnapja alkalmából ismét jótékonysági felvonulást szervezett limuzinokkal és luxusautókkal, rendőri kísérettel.

Ministerial recognition of Ms. Ágnes De Coll

Minister of Interior Dr. Sándor Pintér awarded Ministerial Recognition to Ms. Ágnes De Coll, the Anti-Trafficking Program Director of the Hungarian Baptist Aid.

Programvezetőnk, De Coll Ágnes újabb rangos elismerést vehetett át

Budapest – Dr. Pintér Sándor belügyminiszter miniszteri elismerést adományozott De Coll Ágnesnek, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni programvezetőjének, amelyet Dr. Hegyaljai Mátyás európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkár, az emberkereskedelem elleni küzdelem nemzeti koordinátora október 10-én, csütörtökön adott át.

Teremtés Heti konferencia a NoPlanetB! program támogatásával

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán az elmúlt évben összesen mintegy 100 millió forint összegű támogatást nyert el hét magyarországi egyházi és civil szervezet. A „NoPlanetB!” elnevezésű, a Europe Aid társfinanszírozásában megvalósuló programban minap konferenciát rendeztek.

Marika néni 90 esztendős lett!

Kedves és megható ünnepséget rendeztek minap, azaz 2019. október 4-én, pénteken a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központjának Pécsi Gondozási Központjában, ahol az intézmény egyik lakója, Marika néni 90 esztendős lett.

A szeretet művészete: szakmai konferencia a szociális közfeladatokról

Gyula – Baptista szociális szolgáltatók szakmai fejlesztése a minőségi szolgáltatás érdekében címmel rendezett projektzáró konferenciát október 3-án és 4-én a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat.

Otthon nélkül maradt és segítséget vár a sokgyermekes pilisvörösvári család

Pilisvörösvár – A Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést indított annak a sokgyermekes családnak a megsegítésére, amely nemrégiben tűzvész miatt veszítette el az otthonát.

Sikerrel zárult a Speak! Nyelviskola „Nagy Tankönyvgyűjtési Jótékonysági Akciója"!

A Speak Nyelviskola 2019 nyarán harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági akcióját, amelyben arra kérték az iskola volt és jelenlegi diákjait, illetve az érdeklődőket, hogy hozzanak be magukkal egy használt nyelvkönyvet, szótárt, vagy bármilyen nyelvtanulást segítő kiadványt.

Lap tetejére