“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Nincs B-Terv!: akár 18 milliós támogatás a Baptista Szeretetszolgálat pályázatán

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány tájékoztató rendezvényre várta mindazokat, akik szervezetüket képviselve érdeklődnek a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat iránt.

Együttműködés a honvédelem területén

Budapest – A Honvédelmi Minisztériumban a Baptista Szeretetszolgálat szakembereinek részvételével rendezték meg a NATO úgynevezett civil-katonai együttműködési törzsgyakorlatát. A segélyszervezet tevékenységéről május 9-én Gál Dávid ügyvezető igazgató és Horváth Sándor biztonsági tanácsadó, programvezető beszélt.

Nincs B-Terv! – tájékoztató rendezvény

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány tájékoztató rendezvényre várja mindazokat, akik szervezetüket képviselve érdeklődnek a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat iránt. A segélyszervezet által kiírt pályázattal akár 18 millió forintos támogatáshoz is hozzá lehet jutni!

Ötmillió forint a beteg gyermekek javára

Törökbálint – A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház javára rendezett focitornát a dm.

Kábítószer, alkohol és más függőségek: folytatódik a drogprevenciós program

Budapest – Folytatta drogprevenciós programját a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja. A munkatársak tevékenysége elsősorban a fiatalok védelmét célozza meg.

Észak-Korea templomépítésre kérte fel a magyar baptistákat

Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti: Washington, 2018. április 22., vasárnap (MTI) - Az észak-koreai vezetés egy phenjani imaház megépítésére kérte fel a magyarországi Baptista Szeretetszolgálatot - tájékoztatta az MTI-t szombaton a segélyszolgálat Washingtonban élő vezetője.

Észak-Karolinában segít a magyar baptisták különleges mentőcsapata

Raleigh – Az Egyesült Államok Észak-Karolina államában dolgozik az elkövetkezendő napokban a Baptista Szeretetszolgálat HUBA-Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoportja.

Piaci sátrakban is megmutatja magát a segélyszervezet

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és az Expodom együttműködésével országszerte még többen ismerhetik meg a segélyszervezet magyarországi és nemzetközi tevékenységét.

Amikor meghasad az élet

Lima - Helyszíni riport készült a Baptista Szeretetszolgálat perui programjáról. Az írás a Fejér Megyei Hírlap április 14-i számában jelent meg, a történtekről felvételt készített a Kossuth Rádió is.

Az ország talán legszegényebb falujában osztott segélyt a szeretetszolgálat

Csenyéte – A borsodi kistelepülésen, Csenyétén folytatták a legszegényebb néprétegek támogatása érdekében végzett tevékenységüket a Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatóságának munkatársai.

Lap tetejére