“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Álláslehetőség a Baptista Szeretetszolgálatnál

Életünk függőségei – drogfogyasztás a mindennapokban

Budapest – Legutóbb, március 13-án, kedden a fővárosi VIK Baptista Középiskolában folytatta drogprevenciós programját a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja.

Összefogás egy csángóföldi magyar családért

Seregélyes – Az elmúlt év őszén, egy éjjel a csángóföldi magyar tanárnő, Sarca Felícia családi háza a tűz martaléka lett. Rajta és családján igyekszik segíteni egy összefogás.

Miért fontos az Önök támogatása?

Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke levelet írt a segélyszervezet szociális intézményeinek fenntartásában lévő ellátottak, valamint a baptista fenntartású oktatási intézményekben tanulók szüleihez, hozzátartozóihoz. A cél az, hogy az 1+1% százalékos jövedelemadó felajánlás segítségével a fenntartó még jobb lehetőségeket teremthessen azok számára, akikről gondoskodni hivatott.

Lépj színre, adományozz!

Közös jótékonysági ruhacsere akció helyszine lesz a magyarországi Auchan áruházlánc március 9-10-11-én.

Amit a homlokzatok mesélnek

Pécs – Egyik szociális intézményünk ellátottjának, Orsós Györgynek művészi grafikáiból nyílt rangos kiállítás minap a Pécsi Kulturális Központban.

Kulturális kirándulások a Családháló Díj különdíjasával

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat kisdiákokat látott vendégül a fővárosban. A gyerekek a Kulturális kirándulások a fővárosban elnevezésű program keretében Kelet-Magyarországról érkeztek az élménnyel teli budapesti napokra.

Baptisták a civil és katonai együttműködés javítása érdekében

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai is részt vettek február 22-én és 23-án azon a nemzetközi humanitárius műveletekről szóló tanfolyamon, amit az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ a Stuttgartba települt amerikai Különleges Műveleti Csoport katonáival, valamint az amerikai haderő civil ügyekkel foglalkozó csoportjával szervezett.

A baptista szállásokon folyamatosan fogadják a hideg elől menekülőket

Budapest – A rendkívüli hideg rendkívüli intézkedéseket követel a Baptista Szeretetszolgálattól is, amely intézményeiben közel ezer hajléktalan léthelyzetben élő embertársunkról gondoskodik a fővárosban. A segélyszervezet minden szállója, menedékhelye létszámon felül is fogadja az érkezőket, senkit sem utasítanak el. Mindig nagy szükség van adományra, ételre és meleg holmira! A Baptista Szeretetszolgálat intézményei telt házzal üzemelnek, munkatársai folyamatosan járják az utcákat, tereket, aluljárókat.

Reménységet nyújtani válság idején

Új időpontban a Billy Graham Társaság egynapos szemináriuma!

Lap tetejére