“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Jimmy Carter elnök szívélyes hangú köszöntőt küldött

Washington - Carter elnök Szenczy Sándor baptista lelkésznek, a magyar Baptista Szeretetszolgálat Washingtonban dolgozó vezetőjének címzett levelében intézett üzenetet a magyar néphez - tudósít az MTI.

Mozgalmasan teltek az ünnepek a baptista sakkozók számára

Zürich – Sakkozóink az ünnepi időszakot is tartalmasan töltötték. A karácsony estét már a vonat hálókocsijában ünnepelték útban Svájc felé, ahol a december 26-30 közötti, zürichi Christmas Openen Terbe Julianna eddigi legkomolyabb nemzetközi felnőtt eredményét érte el.

Hajléktalanság: a szállók megteltek, várják az adományokat!

Budapest – Bár az idei tél igazán még nem mutatta meg az erejét, a Baptista Szeretetszolgálat intézményei telt házzal üzemelnek, munkatársai folyamatosan járják az utcákat, tereket, aluljárókat.

A Gallery of Baptist Youth Sport Excellence

At Budapest Baptist High School and Sport School, we are home to many of Hungary’s most outstanding youth athletes.

Cipősdoboz Akció 2017: képek, pillanatok

Jelentős támogatást kaptunk mentőkutyáink kiképzésére

Budapest – A 2017-es esztendőben a Fressnapf közössége bebizonyította, hogy összefogással nagy sikereket lehet elérni: az idei kezdeményezés eredményeképpen 4 millió 72 ezer 950 forintot gyűjtöttek össze vásárlóik segítségével a Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport kutyakiképző részlege számára.

Idén is sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció!

Budapest – A tavalyi eredményt túlszárnyalva, mintegy 100 millió forint értékben, közel 50 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2017-es évben a jótékonysági programot 14 éve életre hívó Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák téri Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, és már harmadik évben volt lehetőség a csomagkövetés.

Karácsonyi köszönet

Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének ünnepi köszöntője.

Tisztelet a Hősöknek, ajándékcsomagok a mentőknek

Budapest – Háromszáz darab ajándékcsomagot kaptak a mentők a Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek programjának segítségével.

Ajándékok a gondozottaknak

Esztergom – A Baptista Szeretetszolgálat Tábita Alapszolgáltatási Központ esztergomi telephelyén megkezdődött a karácsonyi csomagok kiosztása az ellátottaknak, a gondozottak visszajelzése fantasztikus volt. Sírva, pityeregve hívták munkatársunkat telefonon, hogy megköszönjék az ajándékokat. A gondozókkal azt üzenték, nagyon hálásak a segélyszervezetnek a csomagért. „A mi szívünket is melegség önti el azért, hogy mindennek részesei lehetünk”, mondta Havasiné Riba Eszter telephelyvezető.

Lap tetejére