“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Cipősdoboz Akció 2017: elkezdődött a kampány!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. december 01., péntek 13:16

 

A Baptista Szeretetszolgálat 14. alkalommal szervezi meg országos karácsonyi adománygyűjtő kampányát, a Cipősdoboz Akciót. A 2017. évi kampány december 1-én 11 órakor egy sajtótájékoztató keretében indult el a fővárosi Deák téren, a Cipősdoboz Várnál. 


Bemutatták az ajándékcsomagok nyomon követésének lehetőségét, melyet a logisztikai hátteret 4 éve biztosító TRANS-O-FLEX HUNGARY-nek köszönhetően a résztvevők maguk is kipróbálhattak a helyszínen, ahol a Baptista Szeretetszolgálat és a Baptista Egyház vezetői mellett megjelentek a támogató partnerek, köztük a támogatójegyeket és könyveket biztosító Bookline, a Liliput Játékvilág és a Skoda Magyarország képviselői, valamint ismert emberek, akik az akció mellé álltak. A gyűjtés december 20-ig tart. Újdonság idén, hogy online cipősdobozokat lehet vásárolni 3 ezer forint értékben a Liliput Játékvilág honlapja segítségével.  A City Sightseeing felajánlotta, hogy a gyűjtés ideje alatt minden nap az első 100 dobozoló 24 órás városnéző buszos jegyet kap, amit január 10. és március 10. között lehet beváltani.

A segélyszervezet a ciposdoboz.hu oldalon részletes útmutatót ad az ajándékok elkészítéséhez, amelyeket decemberben országszerte több mint 200 gyűjtőponton várnak, hogy még karácsony előtt eljuttathassák a rászoruló gyerekeknek, többek közt Parajdra is, ahol 2500 doboz kerül kiosztásra. A gyűjtőpontok listája ugyancsak elérhető a honlapon. A 1355-ös Baptista Adományvonal hívásával pedig 300 forinttal lehet támogatni az akciót.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére