“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Értékes könyvadomány a Speak! Nyelviskolától

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. szeptember 29., péntek 20:53

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat oktatási és szociális intézményei a fővárosi Speak! Nyelviskola lelkes tanárainak és tanulóinak jóvoltából – a tavalyi eredményességet jóval túlteljesítve – idén is nagy értékű  idegen nyelvű könyvekkel gazdagodhattak.

A májusban kezdődött Nagy Tankönyvgyűjtési Akció eredményeként több mint 700 darab angol nyelvű könyv találhatott új, motivált és tudásra szomjazó gazdára. A nagyvonalú ajándékból idén a Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola ifjú növendékei, valamint a Baptista Integrációs Központ Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthonainak lakói részesülhettek, ám a déli határok mentén kialakított tranzitzónákban – az Emberi Erőforrások Minisztériumának felkérésére – angol nyelvi órákat tartó tanárok és az átmenetileg ott élők is nagy hasznát veszik az iskola idei adományának.

A Baptista Szeretetszolgálat hálásan köszöni a Speak! Nyelviskola felajánlását!


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére