“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Segítséget kér egy nehéz helyzetbe került anya!

A Baptista Szeretetszolgálat felhívása Kérjük mindazokat, akik szeretnék támogatni a Bajnóczi család talpra állását, juttassák el pénzbeli támogatásukat a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlaszámára „Vácrátóti tűzeset károsultjainak megsegítésére” közleménnyel: KDB Bank: 13555555-55555555-55555555

Vidám órák a fóti gyermekfesztiválon

Fót – A Baptista Szeretetszolgálat csapata értékes programot szervezett a gyerekeknek a június 16-án, 17-én és 18-án megrendezett, immár ötödik országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválon. Együttműködő partnerünk, a ByTheWay együttes műsora ugyancsak nagy sikert aratott az ifjak körében.

Református-baptista megállapodás: történelmi tanévzáró

Nagyhalász– A jövőt meghatározó, sok szempontból történelmi jelentőségű egyezmény aláírása történt meg június 16-án, pénteken a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola tanévet záró ünnepségén.

Több száz szegény családnak osztott segélyt a szeretetszolgálat

Karcag, Simontornya – Május 23-án a helyi baptista gyülekezet közreműködésével mintegy száz nehéz sorsú családon segített adományaival a Baptista Szeretetszolgálat.

Különleges program a megelőzésért

Budapest – Szemléletváltásra, a generációk közötti hatékony kommunikációra és megfelelő mintákra, példaképekre és jövőképre van szükség ahhoz, hogy csökkenthető legyen a szerhasználók száma – jelölte ki a főbb irányokat a Momentán Társulat és Zacher Gábor június 2-án, a Függő játszma elnevezésű szakmai napon. A különleges élményalapú módszereket használó drogprevenciós programot először rendezték meg, a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja volt az egyik közreműködő. A segélyszervezet évek óta önállóan is tesz a közös célokért.

Tűz pusztított a mentőcsapat raktárában

Szigetszentmiklós – Elektromos tűz miatt június 3-án, szombaton kigyulladt és részben leégett a Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 elnevezésű nemzetközi kutató-mentő csoportjának raktára.

Nagyszerű baptista sakksikerek

Zalakaros – Május 18-tól 26-ig rendezték meg a Zalakarosi Sakkfesztivált, hazánk legerősebb nemzetközi sakkversenyén, ahol a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával induló sakkozó tehetségek újabb remek eredményeket értek el.

Jótékonysági Gyermeknap Gála

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat idén is megrendezte a már elmaradhatatlan Jótékonysági Gyermeknap Gálát. A rendezvényen közel ezer gyermek élvezhette a nem mindennapi show-műsort, s tapsolhatott kedvenceinek.

Pünkösdi üzenet

Támogatás a rendőrségnek, segítve a határon szolgálók munkáját

Dunakeszi – A migránsválság kialakulása óta katonáink és rendőreink rendvédelmi és határőrizeti feladatokat hajtanak végre a déli határszakasz területén. A rendőrök munkáját négylábú társaik segítik: dolguk igen fontos, megérdemlik, hogy tisztelegjünk előttük. A Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek elnevezésű programjának keretén belül június elsején kétszázezer forint értékben adott át támogatást, ezzel a rendőrség a határon szolgálatot teljesítő rendőrkutyák ellátását javíthatja.

Lap tetejére