“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Magány és szegénység: közel kétszáz rászorulót kerestünk fel

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. július 10., kedd 14:39

 

Budapest, Nyíregyháza – A Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatósága a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) Mentorprogramja által gyűjtött és felajánlott tartós élelmiszerekkel segített fővárosi, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rászorulókon. 

A szeretetszolgálat munkatársai személyesen, otthonukban kerestek fel az elzárt településeken, tanyákon, vagy éppen a fővárosban, de betegen, nehéz körülmények között élőket. Olyan helyekre juttatták el az élelmiszer adományt, ahol tartósan beteg gyermek vagy szülő él, vagy ahol több gyermeket nevelnek akár egyedülállóként is. Budapesten, Belecskán, Üllőn, Dabason, Albertirsán, Felsőlajoson, Nyársapáton, Nyáregyházán és Újkenézen közel 200 rászorulónak összesen 60 csomagot osztottak szét.     

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére