“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

„A bölcs tanítás az élet forrása”: országos évnyitó a Cserepka Iskolában

Pécs - A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában a 2020-2021-es tanévben szeptembertől országszerte negyven baptista oktatási intézményben mintegy 14 ezer diák kezdi meg a tanévet. A segélyszervezet idén kilencedik alkalommal tartotta meg országos tanévnyitóját, amely egy kosárlabdapálya átadásához is kapcsolódott.

Oktatási konferencia a digitális oktatásról és egyéb fontos témákról

Pákozd – Aktuális feladatok megtárgyalásának céljával rendezte meg a Baptista Szeretetszolgálat kilencedik, a 2020-2021-es tanév országos oktatási konferenciáját a segélyszervezet pákozdi logisztikai központjában.

Rétságon osztottak segélyt az adományozási munkatársak

Rétság – Augusztus 25-én, kedden a Nógrád megyei Rétságon osztottak segélyt a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóságának munkatársai. Háromszáz családnak tudtak így segíteni tartós élelmiszerrel, tisztító és tisztálkodási szerekkel: a rászorultakhoz eljuttatott segély értéke mintegy 2,5 millió forint volt.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

A könnyebb és hatékonyabb álláskeresés alternatívája a BIK-nél

Budapest – Partnereivel fontos projekt megvalósításába fogott a Baptista Integrációs Központ az álláskeresők érdekében.

Autós felvonulás a főváros utcáin, rászoruló gyerekek örömére

Budapest - Ismét 150 rászoruló gyermek részére szervezett felvonulást Budapest útjain a Baptista Szeretetszolgálat.

Új elnök a Baptista Szeretetszolgálat élén

Budapest - 2020. június 9-én ünnepélyes keretek között iktatta be a Magyarországi Baptista Egyház Dr. Szilágyi Bélát a Baptista Szeretetszolgálat elnöki szolgálatára.

Családgondozó munkakör betöltésére keres munkatársakat a BIK

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Lap tetejére