X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Gyűjtést indítottunk az árván maradt 6 éves kislány javára

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. február 20., szombat 09:18

 

Egyetlen napon belül veszítette el mindkét szülőjét COVID fertőzés miatt az a vidéki gyermek, akit a baptista közösség felkarolt, és támogatni fog helyzete rendeződéséig. A kislány anyai nagyszüleinél került elhelyezésre, akik hálásak minden adományért. A Baptista Szeretetszolgálatot a család és a barátok keresték meg azzal a kéréssel, hogy nyújtson szervezeti hátteret az adományok fogadásához.

 

Hiszünk a közösség erejében! Kérjük, támogassa Ön is az árván maradt kislányt! 

 

UniCredit - 10918001-55555555-55555555

OTP Bank - 11736082-20054403-00000000 

Közlemény: Borostyán  

 

Online adományozás az alábbi linken lehetséges: http://www.baptistasegely.hu/adomanyozas

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére