“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Pintér Béla jubileumi nagykoncert

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. április 03., csütörtök 17:17
Cimkék: Fogadj örökbe!jótékonysági koncertPintér Béla

Pintér Béla a magyar modern gospel és kortárs keresztyén könnyűzene legismertebb előadója. Zenéje egyformán szól kicsiknek és nagyoknak, a hithez közel és attól távol állóknak. A “Homokba kell írni”, a “Szeretet nem fogy el sosem” vagy a “Hús-vér templom” című dalait több tucatnyi előadó dolgozta fel, vasárnaponként pedig ezrek éneklik őket az ország különböző felekezeti közösségeiben.

A 40 év, 30 nagylemez és 20 évnyi zenei pályafutás hármas jubileumán Pintér Béla kétórás, jótékony célú nagykoncertre hív mindenkit Budapest egyik legszebb koncerthelyszínére. A rendezvény bevétele a Baptista Szeretetszolgálat “Fogadj Örökbe” programján keresztül segít nehéz sorsú gyermekeknek. Pintér Béla “Hazahoztál” című 30. jubileumi nagylemeze is itt lesz először kapható!

Időpont: 2014. április 26. szombat 19 óra
Helyszín: Kongresszusi Központ (Budapest, Jagelló út 1-3)

Jegyek 1990, 2990, 3490 és 3990 Ft-ért vásárolhatók a TicketPro.hu országos hálózatában, az ismert keresztyén könyvesboltokban és a gyülekezeti terjesztőknél.

 

On-line jegyvásárlás:

http://www.ticketpro.hu/jnp/konnyuzene/1297747-pinter-bela-jubileumi-nagykoncert.html

TicketPro terjesztési pontok:

http://www.ticketpro.hu/jnp/ertekesitesi-pontok/index.html

www.ticketpro.hu
www.pinterbela.hu
www.fogadjorokbe.hu
www.facebook.com/pbmjuzik

Infovonal:
06-20/470-5516 és 06-1/466-5978

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Lap tetejére