“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Félmilliós könyvadomány az Antikvarium.hu-tól

Szerző: Bejegyzés: 2014. június 27., péntek 00:00

A Baptista Szeretetszolgálat 500 000 forint értékű könyvcsomagot nyert Magyarország legnagyobb antikváriuma, az antikvarium.hu pályázatán. A több mint háromszáz könyvet a Baptista Szeretetszolgálat egyik hajléktalan szállójának könyvtárában helyezték el. A könyvek 20%-a szépirodalom, a többi ismeretterjesztő, ezek között számos angol nyelvű könyv is megtalálható. A pályázaton nyert könyvek lehetőséget teremtenek, hogy a Baptista Szeretetszolgálat angol tanfolyamot indítson a hajléktalanoknak, ezzel segítve őket az integrációban és újrakezdésben.

Az antikvarium.hu Magyarország legnagyobb, évente többször is jótékonykodó antikváriuma, hogy megünnepelje 500.000. feltöltését, jubiláris számának megegyező összegben örvendeztetett meg öt olyan intézményt, melyek még egyáltalán nem, vagy csak szegényes könyvtárral rendelkeztek.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére