“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Azokat is segítjük, akik a legtöbbet teszik értünk ebben a helyzetben

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 20., hétfő 06:09

 

Budapest – Egyebek mellett hétezer gyros tálat osztottak szét az elmúlt negyven napban Baricz Dezső programvezető szervezésében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei fővárosi egészségügyi intézmények dolgozói között. 

Az akció sikere elsősorban a Pizza King Expressz mintegy 12 millió forint értékű támogatásának, Melhem Saad étteremlánc tulajdonosnak köszönhető. Az adományt – az étel mellett 2000 darab C-vitaminos POKKA üdítőitalt is – összesen kilenc budapesti kórházba és az Országos Mentőszolgálatnak juttatja el a segélyszervezet a koronavírus-járvány miatt kialakult szükséghelyzet első napjaitól fogva. A gyros mellett már eddig is több mint 3600 pizzát és 5500 Herbal Natural Drink üdítőt, valamint 1200 energiaitalt is ajándékoztak a munkatársak és az önkéntesek a kórházak, valamint a mentőszolgálat dolgozóinak.   

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére