“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Baptista Sakkiskola reménységei a jövő bajnokai között

Budapest – Egy minapi rendkívül rangos megmérettetésen a Baptista Sakkiskola két fiatal kitűnősége, Demeter Dorina első, Csíki Endre pedig második helyezést szerzett.

Roma pásztorokat oktattak amerikai vendégelőadók

Balatonföldvár – Roma pásztorok felkészítését, továbbképzését szervezte meg szeptember 24-től 29-ig a Baptista Szeretetszolgálat. A program januárban folytatódik a tóparti városban.

Értékes könyvadomány a Speak! Nyelviskolától

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat oktatási és szociális intézményei a fővárosi Speak! Nyelviskola lelkes tanárainak és tanulóinak jóvoltából – a tavalyi eredményességet jóval túlteljesítve – idén is nagy értékű idegen nyelvű könyvekkel gazdagodhattak.

Vásáron mutatták be a jó szívvel készített díszeket

Gyömöre – A Baptista Szeretetszolgálat közel egy éve, 2016 októberében avatta fel az értelmi fogyatékosok nappali ellátóját, azóta egy időben 20 rászorultról gondoskodnak a Győr-Moson-Sopron megyei településen.

A baptista közfoglalkoztatás nemzetközi bemutatkozása

Budapest – Országos közfoglalkoztatási kiállítást és munkaerő-piaci nemzetközi konferenciát rendeztek a fővárosban, a részvételre felkérték a Baptista Szeretetszolgálat szakembereit is.

Építkezzünk együtt! Akció a Tábitha Gyermekhospice Házért

Törökbálint – Szeptember 13-án útjára indult az akció, amelynek célja a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház újjászületése. Egy új épület felépítéséhez járulhat hozzá az a nagylelkű támogató, aki téglákat vásárol a rövidesen kezdődő munkálatokhoz.

Ünnepi rendezvény a zene és az idősek világnapja alkalmából

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeretettel hívja és várja a zenét szerető szépkorúakat egy előadással egybekötött hangversenyre október 2-án, hétfőn 16 órakor a Nap utcai Baptista Imaházba.

Jövőre már gimnáziumként kezdik az évet: országos baptista tanévnyitó

Velence – A szülői és a fenntartói elvárások is azt diktálják, hogy a 2018-as tanítási évet már gimnáziumként kezdi meg a már eddig is kiemelkedő eredményekkel és lehetőségekkel rendelkező tóparti oktatási intézmény.

Már van hol lakniuk: összefogás Viktorkáért és családjáért

Budapest – Pesterzsébeten szerény ünnepség keretében adták át azt a bérlakást, amelyben példaértékű összefogás eredményeként élhet ezután egy közelmúltban szerencsétlenül járt család.

Amerikai kosarasok Vásárosnaményban

Vásárosnamény – A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő iskola az elmúlt évek nyári szüneteiben több hitéleti angol nyelvi tábor helyszíne volt. Az idén kicsit másként alakult a program, mint az előző években.

Lap tetejére