“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Köszönet a támogatásért, amely a korábbiaknál is nagyobb mértékű!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. október 02., kedd 10:24

 

Miután közzétették az idei 1 százalékos adófelajánlások adatait, a Baptista Szeretetszolgálat vezetői, munkatársai és önkéntesei hálás szívvel gondolnak azokra, akik bizalmukról biztosították az idén 22 esztendős segélyszervezetet. Szenczy Sándor, a szervezet elnöke közleményben köszönte meg a támogatást.

„Hálával telt szívvel szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik támogatják küldetésünket, mindennapi elkötelezett munkánkat, amelyet a krisztusi szeretetparancs alapján 1996 óta itthon és külföldön végzünk. Szervezetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a szociális és oktatási intézményeinkben ellátott vagy tanuló mintegy 30 ezer gyermekről és felnőttről, idős vagy beteg személyről továbbra is a legmagasabb szinten gondoskodjon, és az alapellátáson felül további lehetőségeket teremtsen. Ilyen lehetőség például az anyanyelvi önkéntesek foglalkoztatása, a tehetségek felkarolása és támogatása, a külföldi tanulmányi versenyeken való részvétel, a nyári nyelvi táborok szervezése, a külföldi ösztöndíjak biztosítása, az iskola- és intézménylelkészi szolgálat, a rendszeres és alkalmi szociális juttatások és adományok eljuttatása a bennünk bízó, ránk számító rászorulók részére.

Sokan talán nem is gondolják, hogy személyi jövedelemadójuk 1 százalékának felajánlása hány ezer gyermek és idős ember mindennapi gondját oldja meg, hány emberi élet menthető meg, hány mentőakció indítható el. 

A Baptista Szeretetszolgálatban egyre többen bíznak, s ezt a felajánlott összeg emelkedő mértéke bizonyítja, hiszen a korábbi évet mintegy két és félmillió forinttal haladtuk meg a 2018-as esztendőben. A számunkra ilyen formában biztosított anyagi támogatást továbbra is mindig átláthatóan, missziós és szociális feladataink színvonalas ellátására, zökkenőmentes működtetésére fordítjuk. Bízunk abban, hogy a következő években is figyelemmel kísérik munkánkat és fontosnak tartják, hogy támogassák azokat a krisztusi értékeket, szociális és oktatási területen elvégzendő feladatainkat, amelyeknek szervezetünk minden erejével igyekszik megfelelni.

Ismételten megköszönve a támogatást, megbecsüléssel:

Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke”   

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére