“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Civil-katonai együttműködés a Baptista Szeretetszolgálat részvételével

Ócsa – A Baptista Szeretetszolgálatot is felkérték az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központjától, hogy segítse a harmadik alkalommal megrendezett nemzetközi, nem-kinetikus képességek alkalmazásán alapuló gyakorlatot az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán.

Zenei élmény a Szeretetotthonban

Pécs – A Budapesti Fesztiválzenekar adott nagyszerű koncertet nemrégiben a pécsi Szeretetotthonban.

Szelíd (és nem annyira szelíd) motorosok a beteg gyermekekért

Alsóőrs – A Baptista Szeretetszolgálat idén harmadszorra volt partnere az Open Road Fest-nek, a Harley Davidson motorosok nemzetközi találkozójának.

Ruhák és élelmiszer a nagyecsedi rászorultaknak

Nagyecsed – A Baptista Szeretetszolgálat folytatja a legszegényebbek érdekében végzett tevékenységét. Az adományozási akciókat elsősorban az elmaradottabb vidékeken, helyi igények szerint szervezik meg.

Köszönöm a pedagógusoknak!

Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének pedagógusnapi köszöntője.

Érvek, életek, történetek és jövőkép az éves vezetői konferencián

Galyatető – Hit, szakértelem és bizalom: az idén 22 esztendős Baptista Szeretetszolgálat május 30-án és 31-én rendezte meg a 2018-as esztendő országos vezetői konferenciáját.

Ismét a gyerekeket ünnepeltük a Fővárosi Nagycirkuszban

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat május 25-én, pénteken 10-13-óráig 22. alkalommal szervezte meg Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét, amelynek során mintegy 1500 gyermeket és kísérőiket látta vendégül a segélyszervezet a Fővárosi Nagycirkusz telt házas előadásán.

Vándorló fiatalok az álhírek világában

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával olyan drogprevenciós projektet hajt végre, amely elsősorban fővárosi és Pest megyei középfokú oktatási intézmények diákjaihoz és pedagógusaihoz jut el. A tapasztalatokról Hentes Ildikó szakmai vezető beszélt.

Együttműködés a honvédelem területén

Budapest – A Honvédelmi Minisztériumban a Baptista Szeretetszolgálat szakembereinek részvételével rendezték meg a NATO úgynevezett civil-katonai együttműködési törzsgyakorlatát. A segélyszervezet tevékenységéről május 9-én Gál Dávid ügyvezető igazgató és Horváth Sándor biztonsági tanácsadó, programvezető beszélt.

Ötmillió forint a beteg gyermekek javára

Törökbálint – A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház javára rendezett focitornát a dm.

Lap tetejére