“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Koncertshow a jótékonyság jegyében

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. január 04., szombat 19:39

 

A Baptista Szeretetszolgálat 16. alkalommal hirdette meg országos cipősdoboz akcióját, melynek eredményeként 60 260 doboznyi öröm gyűlt össze, mondta el köszöntőjében Gál Dávid ügyvezető igazgató 2019. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában az „Igazából karácsony” címmel megrendezett Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) koncertshow megnyitóján.

A Hollerung Gábor által vezényelt BDZ karácsonyi koncertjével sok ezer nehéz sorsú kisgyerek karácsonyát segítette szebbé varázsolni, így támogatva a Baptista Szeretetszolgálat kezdeményezését. A 2018-as nagy sikerű szimfonikus koncertshow után 2019-ben is igényes, már-már a hagyományos szimfonikus koncertek kereteit feszegető műsorral várták a zeneszeretőket. Ennek keretében komoly- és könnyedebb zenei szimfonikus feldolgozásokkal, szólistákkal, táncosokkal, artistákkal szórakoztatták a mintegy tízezer fős közönséget.
Köszönjük a fotókat Vigh Györgynek, a Perkáta Online főszerkesztőjének!

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére