“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Visegrádi tapasztalatok az örmény és grúz civil kapacitásbővítésben

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. február 12., csütörtök 13:10

A pályázatot elindító találkozóra grúz, örmény, cseh és szlovák partnereink részvételével került sor Budapesten február 9-10-én. A visegrádi tapasztalatokkal történő civil kapacitásfejlesztési programban az örmény és grúz baptista civilszervezetek mellett a visegrádi országok civilszervezetei (cseh Karitas, szlovák ADRA, és a Baptista Szeretetszolgálat) vesznek részt. A projekt célja intézményi és egyéb fund rasing az örmény és grúz civilszervezetek között. Hétfő reggel először találkozott egymással az öt partnerszervezet, és így a gyakorlatban elindult az egy éves program megvalósítása.

logo

 

logo2

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére