“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Világbajnoki ezüstérem Portugáliában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. március 30., szerda 18:18

 

Dániel az elmúlt évi jó szereplését idén megismételte. Tavaly világbajnokságot nyert, idén pedig egy korosztállyal feljebb világbajnoki ezüst- és bronzérmet szerzett. Kimagasló eredményei szorgalmas és kitartó munkájának köszönhetőek, hiszen Sárosdon és Seregélyesen is részt vesz minden edzésen. Kordás István és Koncz Gábor edzők segítik. A seregélyesi baptista iskola egykori tanulója, Tóth Ádám a versenyen két világbajnoki arannyal gazdagította kollekcióját. Ádám egyébként 2015 októbere óta tart magas szakmai színvonalú edzéseket a seregélyesi általános iskolában.

   

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére