“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Újra a Fülöp-szigeteken

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. november 28., csütörtök 16:39

Munkatársaink magukkal vitték azokat a magyar adományokat, melyekből a tájfunt túlélő gyerekek támogatását végzik helyi partnereink. Találkoznak a támogatott gyerekekkel, és folytatják a gyermekotthon előkészítésének munkálatait.

Rescue 24 nemzetközi mentőcsapat is megkezdi munkáját Taclobanban. Amerikai kollégáink a víztisztításban és egészségügyi ellátásban segítenek. Pavelcze László, a nemezetközi csapat vezetője elmondta, hogy óránként kb. 400-500 liter vizet tisztítanak meg egy olyan technológiával, amely a szennyezett esővizet, pocsolyát  is képes ivóvízzé varázsolni.

 A Szeretetszolgálat továbbra is várja azok jelentkezését, akik vállalják, hogy egy éven keresztül havi 3.000 Ft-tal segítik egy fülöp-szigeteki kisgyermek ellátását. A programról bővebb információk awww.fogadjorokbe.hu címen találhatók.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Lap tetejére