“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Szír menekülttáborba vittek adományt a baptisták

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. november 15., péntek 18:04

Gál Dávid, a segélyszervezet nemzetközi igazgatója elmondta, a táborlakók szükségeinek megfelelően higiéniai eszközöket, babakocsikat, gyermekbútorokat, oktatási segédeszközöket, matracokat, ruhaneműt és háztartási eszközöket kaptak. Becslések szerint jelenleg mintegy 12 ezer szír menekült tartózkodik Bulgáriában, ami az ország számára komoly megterhelést jelent. Az átadáson jelen volt Vad Zoltán, a szófiai magyar nagykövetség munkatársa is. 

 sziradamsziratadas1szirkisfiuszirszoba

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Lap tetejére